HOME
Commissie

Info
Vereniging
Afdeling 10
ATTRACTIES
Attractieprogramma
Drankenpakket
Fiets
Attractie Uitslag
VERKOPING
Afficheverk. j.d.
Info verkoop
Opgave formulier-1
Opgave formulier-2
VLIEGPROGRAMMA
Uitslag Ray.1
Kamp. 2004
Kamp. 2005
Diversen
NIEUWS
Le Mans
Coordinaten
Neutralisatietijd
Update Software
LINKS
Duif gevonden?
Liefhebbers
Constateren
Fotoalbum
CONTACT
Gastenboek Tekenen
Gastenboek Bekijken
 

**********WELKOM OP SITE VAN RAYON 1.**********

*****AFDELING 10 NOORD-OOST NEDERLAND.*****AFDELING 10 NOORD-OOST NEDERLAND.*****AFDELING 10 NOORD-OOST NEDERLAND.*****AFDELING 10 NOORD-OOST NEDERLAND.*****AFDELING 10 NOORD-OOST NEDERLAND.*****AFDELING 10 NOORD-OOST NEDERLAND.*****

Grote Prijs van Le Mans ter ere van

75-jarig bestaan NPO


Het moet het hoogtepunt van 2005 worden voor iedere Nederlandse duivenliefhebber. Een Nationaal Jubileumconcours vanuit de bekende Franse plaats Le Mans om te vieren dat de NPO 75 jaar bestaat. Iedere liefhebber uit Nederland kan duiven inzetten op deze eendaagse wedvlucht met een allure van formaat. Deze supervlucht vindt plaats op 11 juni en kan ons in promotioneel opzicht in de kijker zetten van heel Nederland.

Nationaal Jubileumconcours vanuit Le Mans

Le Mans, bekend van de Grand Prix en de 24-uurs race, een plaats in Frankrijk die bij iedereen een belletje doet rinkelen. Bovendien is de afstand van de Nederlandse afdelingen tot Le Mans geschikt om een eendaagse fondvlucht te organiseren (afstand tot Utrecht:+/- 600 km). Iedere duivenliefhebber moet aan deze vlucht deel kunnen nemen, hetzij met eigen duiven of door een collectieve deelname van de vereniging. Er worden leuke prijzen vervlogen waarbij iedereen evenveel kans heeft om te winnen. Iedere afdeling plaatst de vlucht vanuit Le Mans van 11 juni op haar vliegprogramma en leden moeten zoveel mogelijk in hun eigen vereniging kunnen inkorven. Op deze wijze hopen we te bereiken dat ruim 100.000 duiven aan de start zullen verschijnen in Le Mans.

Inmiddels hebben de afdelingsvoorzitters hun steun uitgesproken en zullen zij zorgen dat er op 11 juni 2005 in iedere afdeling de vlucht vanuit Le Mans op het programma staat. Noteer deze datum dus alvast in uw agenda!

Commissie 75 jaar NPO

Laatste Nieuws

Het was zwaar! Afgelopen weekend stond in het teken van de jubileumrace vanuit Le Mans. Door heel ...

 

 

Top

**********

..::secreataris@rayon1.afdeling10::..