Filmvoorstellingen & arrangementen

Film kijken op het grote witte doek. Van celluloid tot digitaal, met dolby geluid uit alle hoeken van de zaal. Meer informatie? Klik dan op de knoppen Over ons - Extra of Historie. Wil je onze nieuwsbrief ontvangen? of reserveren? Mail ons dan, klik op het witte envelopje rechtsboven.

* Vrijdag 31 augustus om 20:00 uur. * Summer Holiday *

 • Don en zijn vrienden zijn monteurs van de bussen van London Transport. Ze willen weg uit de regen in Londen en als ze een dubbeldekker weten op te knappen, krijgen ze de kans om een tour door Europa te maken. Onderweg pikken ze een trio zangeressen op dat naar Athene wil. Summer Holiday één van de beste films van Cliff Richard. Na Summer Holiday heeft Cliff, inmiddels bijna 78 jaar oud, nog in andere films gespeeld en gezongen zoals The Young One, Wonderful Life en Take me High.


 • * Vrijdag 21 september 20:00 uur. * Dirty Dancing 1987 *

  • Zomer 1963. De 17-jarige naïeve Frances 'Baby' Houseman brengt met haar ouders en haar oudere zus Marjorie de vakantie door op het resort van het hotel Catshill. Baby ontmoet daar de verveelde dansleraar van het hotel Johnny Castle. Johnny brengt Baby 'dirty dancing' bij, ze wordt zijn pupil en ze zet haar eerste schreden in de liefde.


  • * Vrijdag 12 oktober om 20:00 uur. * Fireflies in the Garden *

   • De familie Taylor krijgt te maken met een onverwachtse tragedie. Deze gebeurtenis stelt de familieleden danig op de proef en de familiebanden raken verscheurd als liefde en toewijding naar elkaar toe niet vanzelfsprekend blijken. Alles wordt, niets is.


   • * Vrijdag 2 november om 20:00 uur. * Walk the Line *

    • Country-legende Johnny Cash (Joaquin Phoenix) vertrekt naar Memphis waar countrymuziek nog in de kinderschoenen staat. Naarmate hij steeds bekender wordt en dus geld begint te verdienen komt hij in contact met grote sterren zoals Elvis Presley. Maar de roem wordt Johnny te veel en hij raakt aan de drugs.


    • * Vrijdag 23 november om 20:00 uur. * Cry Freedom *

     • 24-11-1975. Steve Biko, een zwarte activist in Zuid Afrika, leert een blanke redacteur hoe het leven is van de onderdrukte zwarten, die van de blanke bevelhebbers na zessen niet over straat mogen. Steve Biko sterft in een cel maar de redacteur zet zijn strijd voort en probeert uit Zuid-Afrika te komen, de schreeuw om vrijheid. Een waar gebeurd verhaal over vriendschap dat Zuid-Afrika schokte en de rest van de wereld deed ontwaken.


     • * Vrijdag 14 december om 20:00 uur. * Love Actually *

      • De film volgt het liefdesleven van acht Londenaren in de aanloop naar kerst. De nieuwe premier wordt verliefd op het meisje dat hem thee brengt, terwijl zijn zus huwelijksproblemen heeft. Een vader en zijn stiefzoon moeten het verlies van de moeder verwerken terwijl de zoon tot over z'n oren verliefd is op een klasgenote.


      • * Tweede Kerstdag om 15:00 uur. * The Christmas Miracle of Jonathan Toomey *

       • Jonathan 'Gloomy' Toomey is een eenzame timmerman. Sinds hij zijn vrouw en kind heeft verloren heeft hij zich teruggetrokken in een hut in het bos. Susan heeft haar man verloren en is genoodzaakt met haar zoon Thomas het huis te verkopen en bij zijn tante in te trekken. In het nieuwe huis verliest Thomas een houten Kerstfiguurtje dat hij van zijn vader had gekregen. Susan krijgt Jonathan zover een replica te maken van dit dierbare beeldje. Dit blijkt echter niet zo gemakkelijk doordat het verleden op ieder een grote stempel heeft gedrukt. Om de kerst toch te doen slagen dienen ze elkaar te confronteren met hun verleden.