Filmvoorstellingen & arrangementen

Film kijken op het grote witte doek. Van celluloid tot digitaal, met dolby geluid uit alle hoeken van de zaal. Meer informatie? Klik dan op de tabbladen Over ons - Agenda - Extra of Historie. Wil je onze nieuwsbrief ontvangen? of reserveren? Mail ons dan, klik op het witte envelopje rechtsboven.

* Vrijdag 6 oktober om 20:00 uur. * Groet uit Bodegraven *

  • In het kader van "oktober, maand van de geschiedenis" vertonen wij "Groet uit Bodegraven" een zwart wit film opgenomen in 1962 door amateur filmer Johan Adolfs uit Enschede. We zien heel veel Bodegravers, straten, en bedrijven uit de vorige eeuw.


  • * Vrijdag 13 oktober om 20:00 uur. * The Magic of Belle Isle *

    • De aan een rolstoel gekluisterde Monte Wildhorn was altijd een schrijver maar geeft nu de voorkeur aan de fles en leeft een teruggetrokken bestaan. Dus het onderhouden van een zomerhuisje aan een meer zou iets kunnen zijn wat in zijn straatje past. Hij krijgt echter meer dan hij gehoopt had. Hij raakt bevriend met de familie die naast hem woont. Het gezin bestaat uit de knappe alleenstaande moeder Charlotte en haar 9-jarige dochter Finnegan die hem betaalt om haar meer te leren over verbeelding.