Informatie
De zomer is prachtig om te kamperen, maar ook de herfst is bijzonder fraai!

Ook in het Najaar en Herfst kunt u prachtig wandelen vanaf de camping. Leuk om ook de oogstwerkzaamheden gade te slaan. Hier gaat men de mais hakselen en inkuilen als voeding voor de koeien in de winter. Op de achtergrond ziet u de Gulperberg en de vakwerkhuizen van Mechelen. Typische Limburgse vakwerk huizen. Wat een prachtig gebied!

 

Hier de oogstwerkzaamheden om mais in te kuilen voor de winter. Met als achtergrond Hoeve Camping "Lingberg"en het fraaie Geuldal!

Hier even een blik op de camping Lingberg helemaal in de herfst- kleuren. Heel fraai! Boek vast voor 2012 om dit ook te beleven.

Heerlijk in het najaars zonnetje op de Lingberg.
En een wandeling langs de Geul is altijd een verrassing.
En een wandeling door de Belletboomgaard geeft u inzicht hoe vroeger het fruit groeide aan de hoogstamfruitbomen. Een Europees vijf sterren gebied! Het gebied wordt onderhouden door het Limburgs Landschap en wordt nog steeds bijgeplant. Er wordt heel veel gewandeld.
De Herfst heeft zeker ook veel verrassingen in zich. Ook een jaargetijde om prachtige foto's te maken in dit gebied. Zie hier de Camping in de opkomende zon. Dus vroeg gaan wandelen!
Dit is een foto espressie vanuit onze camping in de Herfst. U kunt bellen of mailen voor uw reservering, want wij ontvangen u graag en zeggen: van harte welkom op SVR Hoeve Camping "Lingberg".. **************************************************************************************
Naar Streekinfo
Voorjaar
Zomer
Herfst
Streekinfo
Webmaster Piet Verkade bijgewerkt: 4-10-2012
Camerig 4 6294 NAVijlen / Epen Zuid Limburg
Hoeve Camping "Lingberg" 043 455 1417
Familie F Mullenders