logo
H. Johannes de Doper - H. Bernarduskerk

buitenkant kerk Welkom

op de website van de r.-k. H. Johannes de Doper-H.Bernarduskerk te Utrecht.

Adres

Oranje Nassaulaan 2
3523 VR Utrecht
telefoon 030 288 02 12
e-mail Johannes_bernardus@hotmail.com

Openingstijden

Het kerkcentrum is gedurende de vakantieperiode geopend op werkdagen van 09.00-10.00 uur. Er is dan een gastvrouw/heer aanwezig. U kunt er terecht voor vragen, het opgeven van intenties, een kop koffie of een praatje. De Mariakapel is dan ook open.

Op woensdag 18 juli is er "een zonnige dag voor ouderen", die geopend wordt door onze nieuwe pastoor Hans Boogers. Daarna is er een gezellig samenzijn met koffie of thee en wat lekkers. Tussen de middag is er een lunch en in de middag is het tijd voor entertainment en een drankje. U kunt zich opgeven via het aanmeldingsformulier wat op het schap in de hal ligt en in "Tussentijds" was bijgevoegd.

Op de woensdagen 25 juli, 1, 8 en 15 augustus is het kerkcentrum geopend van 10.00 uur tot 12.00 uur voor de inloopmorgen "Zon en zin". Hier kunt u elkaar ontmoeten met een kopje koffie of thee, een krantje lezen of zomaar gezellig even komen buurten. Deze woensdagochtenden worden georganiseerd door Samen Hoograven, de Nicolaikerk en de Johannes-Bernardus.

Webmaster

Als u vragen, opmerkingen of aanvullingen hebt op de inhoud van deze site, kunt u contact opnemen met de webmaster.