Copyright © 2014 GraadCias/GraadCiasMediaproductions

 

HOME.
BIO.
FOTO'S.
VIDEO'S.
SOCIAL MEDIA.
VIDEOPRODUKTIES.
CONTACT.
Info over GraadCias.

Al vroeg wist Geert Wijnands, alias GraadCias, wat zijn grootste hobby zou gaan worden.
Muziek maken en zingen!!
In z’n jonge jaren wist hij muziek uit diverse verschillende instrumenten te krijgen. (foto ;-)  Na een glansrijke carrière in het kinderkoor en bij de fanfare van Maasbree kwam hij op latere leeftijd in de zogenaamde “orkestenscene” terecht. Achtereenvolgens maakte hij deel uit van de orkesten/bands “Dinner” “Antergo” “Borderline” “Twice” “Quartz” en “E-motion”. Vaak was hij ook betrokken bij diverse projecten als het produceren en presenteren van carnavalshits/optredens, promsconcerten e.d. Ook heeft hij de laatste jaren zich, tijdens zijn werk als kastelein, kunnen inzetten om talent een kans te geven door het organiseren van open podia.
Tegenwoordig boekt hij ook nog menig succes met het carnavalstrio “SjingBoem”.
De naam GraadCias heeft hij bedacht tijdens een concerttour in Spanje. Het “dankjewel” in Spanje (gracias) leverde hem deze naam op.

GraadCias heeft zoals u kunt lezen ruime ervaring in de muziekbranche waardoor hij een gevarieerd repertoire kan presenteren. Disco, soul, rock, rock&roll, country, ballads en blues wisselen elkaar af. Maar ook dans- feest- en stemmingsmuziek wordt niet geschuwd. Het publiek zal moeite hebben om stil te blijven staan en zal dan ook snel de dansvloer opzoeken.
Een bruiloft, kermis, party of ongeacht welk feest?? :

“GraadCias”!!