TilburgsAntonius1856TilborghsJohannes1882TilburgsBertha1878TilburgsFranciscusCornelis1866TilburgsMaria1880TilburgsPetrus1885TilburgsCornelis1917BakkerGerarda1892

Genealogie Tilburgs/Tilborghs

Nieuw

De Bergeijkse sigaar was welkom in Indiƫ (1946-1950).
Zie Artikelen

Een waarnemend burgemeester die in Bergeijk e.o. niet welkom was.
Zie Artikelen

Bergeijk telde verbazend veel onderduikers.
Zie Artikelen

Gerard Tilburgs (1928) met De Zuiderkruis naar Nederlands Indiƫ.
Zie Kroniek 1949.

Tilenzo, de sigaar voor iedere PTT ambtenaar

De bevrijding van Bergeijk van dag tot dag

De groeten uit Den Haag

De Bergeijkse burgemeesters in oorlogstijd

Het muurtje van Jan Muselaers

De wondere wegen van Tante Pos

Zie ArtikelenPrivacybeleid

Deze website bevat gegevens en links naar gegevens en websites, die voor iedereen beschikbaar zijn via openbare archieven, kranten, familieberichten, grafschriften et cetera of die ons door directe familieleden ter beschikking zijn gesteld met toestemming om ze op onze website te publiceren. Wij vermelden geen gegevens over personen, die nog in leven zijn, tenzij de betrokkene daarvoor zelf toestemming geeft.

Als u een gegrond en gemotiveerd bezwaar heeft tegen de publicatie van bepaalde gegevens, verzoeken wij u ons dat te laten weten via onderstaand e-mailadres.

Wij ontvangen regelmatig reacties en aanvullende informatie. Deze website bevat slechts ongeveer een derde van de bekende gegevens over de tak die stamt uit de Brabantse Kempen. Familieleden kunnen inzage krijgen in deze gegevens. Als u ons uw eigen genealogische gegevens stuurt, ontvangt u van ons de informatie (voorzover bekend), die aansluiting geeft op deze website.