NCOI Examens Bedrijfskunde - UNREGISTERED VERSION

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Welkom studenten!

Deze website is gemaakt voor studenten die bij het NCOI een HBO- of Masteropleiding volgen. Je kunt hier veel examens vinden die in het (recente) verleden hebben plaatsgevonden. Ook probeer ik samenvattingen, moduleopdrachten en eindopdrachten te plaatsen.

Al ruim 3 jaar is deze website in de lucht en met veel succes. Zo'n 2500 bezoekers per maand mag ik inmiddels verwelkomen. Iedere dag krijg ik e-mails van van medestudenten. Die bevatten examens, opdrachten, samenvattingen en nog meer documenten. Ik probeer deze snel te plaatsen, maar soms duurt dat even. Graag jullie begrip daarvoor. Je kunt me altijd een e-mail sturen met de vraag of ik bepaalde stukken al binnen heb. Bovenin de balk kun je in rode letters zien wanneer de laatste update is geweest. Kijk dus altijd eerst even wanneer dat is geweest, want dat weet je of mailen zin heeft. Alle binnengekomen stukken zijn dan mogelijk al geplaatst namelijk.

Help jij ook mee? Maak jouw documenten beschikbaar op deze site. Je kunt ze naar mij toesturen zodat we elkaar kunnen helpen. Dat kan heel makkelijk via de onderstaande link. Allemaal heel veel succes met de studie en ook namens je medestudenten bedankt voor je hulp!

Met vriendelijke groet,

Ivar

Stuur je documenten door naar mij via ncoiexamens@gmail.com


 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu