Welkom

Deze website bevat de genealogische gegevens die ik gevonden heb tijdens het zoeken naar de geschiedenis van de familie Schrijver in Zeeland. Hoewel nog verre van volledig, is dit toch een eerste aanzet. Daarnaast zijn ook de gegevens van mijn andere stamhouders opgenomen, te weten de families Stevense, Ruissen en van den Boomgaard. De gegevens kunnen worden opgevraagd via de knop Database in het menu links op het scherm.

Het uitzoeken van een stamboom is veel werk, en iedere vorm van hulp is altijd welkom. Iedereen die aanvullingen, verbeteringen, foto's of ander materiaal heeft reageer a.u.b..Wijzigingen worden niet per direct doorgevoerd, maar ik zal proberen dit toch binnen een week te doen.

Privacy

Bij het maken van de rapportage heb ik de termijn gehanteerd die wettelijk is vastgesteld voor de openbaarheid van registers. Voor de overlijdensregisters is dit 50 jaar, huwelijksregisters 75 jaar. Geboorteregisters zijn na 100 jaar openbaar. Gegevens die niet aan deze eisen voldoen worden niet  gepubliceerd tenzij hierin is toegestemd door de gegevenseigenaar.

Credits

De gebruikte programmatuur is Aldfaer. De uitvoer van deze website is gegenereerd met het sjabloon van Han Kortekaas.

 

Laatste update: 01-06-2014