Nieuws

Je kunt bij Forza terecht!

Afspraken kunnen gemaakt worden voor de maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagavond en overdag op dinsdag en donderdag.

Haptotherapeut in opleiding

Hanneke is bezig met de opleiding tot haptotherapeut en zit nu in het 4e jaar. In de komende jaren zal het aanbod van forza ook op dit vlak worden uitgebreid. In het kader van het afstuderen is het belangrijk om cliŽnten te begeleiden in hun proces. Mocht je ergens tegen aan lopen en denken dat haptotherapeutische begeleiding je kan helpen, of je hebt hier een vraag over, neem dan contact op. Deze begeleidingsvorm is nu nog gratis!

Haptonomische zwangerschapsbegeleiding

In 2016 is het aanbod van forza uitgebreid met haptonomische zwangerschapbegeleiding. De diploma's voor het begeleiden van zwangeren op haptonomische basis vanuit de Academie voor Haptonomie in Doorn en de haptonomische zwanger- en ouderbegeleiding vanuit het Instituut voor toegepaste Haptonomie in Nijmegen zijn behaald. Deze begeleiding kan ingezet worden voor de beide ouders samen als voorbereiding op de komst van hun kindje, maar ook voor de moeder alleen, voor stellen die bestaan uit twee moeders of twee vaders of ouders die een adoptie- of pleegkindje willen verwelkomen. De webpagina hiervoor is nog in de maak, maar de begeleiding wordt al aangeboden. Neem dus gerust contact op voor meer informatie en aanmelding.

Cadeau-tip?

Wil je iemand echt verwennen: geef dan een massagebon cadeau! Bij forza vind je ze voor elke portemonnaie en elke gelegenheid. Bonnen kunnen worden versierd afhankelijk van de gebeurtenis en het moment van schenking worden gedecoreerd. Neem contact op voor meer informatie.

Hanneke Buijssen

Is eigenaar van forza. Zij is van oorsprong pedagoog en daarnaast gediplomeerd voedings- en gewichtsconsulent en sportmassagetherapeut. Tevens heeft zij specialsatieprogramma's gevolgd voor hotstone-, zwangerschapsmassage en de docentopleiding Shantala babymassage. Sinds een aantal jaar is Hanneke bezig met de opleiding tot haptotherapeut aan het Instituut voor Toegepaste Haptonomie in Nijmegen. Ook volgde zij opleidingen tot haptonomisch zwangerschapsbegeleidster bij het ITH en de Academie voor Haptonomie in Doorn.© 2006-2008 www.mijn-eigen-website.nl