B en B Ús pleatske

Heeg (Friesland) etage van een woonboerderij.

Heeg ligt te midden van allerlei kleinere en grotere meren en is daardoor dan ook een echt watersportdorp met vele eetgelegenheden. Er zijn verschillende botenverhuurbedrijven en er kan eventueel gebruik gemaakt worden van onze 2-persoonkano voor de mooie kanoroutes. Ook zijn er  fietsroutes naar leuke oude stadjes zoals : Bolsward, Sneek, Workum en IJlst. Op ongeveer 30 km. afstand bevinden zich de bossen van Gaasterland en het IJsselmeer. U kunt met een zeilend beurtveer van Heeg naar Balk. De fietsen kunnen mee op de boot en dat betekent dat het dan nog maar een klein stukje fietsen is naar Gaasterland, maar ook naar stadjes als : Hindelopen, Sloten en Stavoren.


De gehele bovenverdieping staat ter beschikking van onze gasten.

Hier bevinden zich : een grote woonkamer, een keuken met 4-pits gasstel, magnetron, koelkast, koffiezetapparaat en een waterkoker. Verder een grote slaapkamer met 2-persoonsbed en wastafel en nog 2 slaapkamers met ieder 2 éénpersoonsbedden en een badkamer met douche en toilet. Onder bij de trap is er nog een aparte wc.
In alle kamers is een tv aanwezig en U kunt gebruik maken van onze draadloze internetverbinding.
Er is zowel voor als naast de boerderij parkeergelegenheid
Aan het eind van het garagepad  bevindt zich een fietsenhok met electriciteit en daar is ook gelegenheid om buiten te zitten.Prijzen :
 1 nacht met ontbijt 22,50 euro p.p.  exclusief toeristenbelasting
 meerdere nachten 20,00 euro p.p. exclusief toeristenbelasting

A.O. Huitema
Nijedyk 41
8621 BE Heeg

Tel.nr. 0515-443719
Email:anehuitema@hetnet.nl

www.bed-en-breakfast.nl.