Stichting Noord Nederland voor RoemeniŽ

Goederentransport naar RoemeniŽ

Vanaf begin jaren '90 verzorgt de stichting Noord Nederland voor RoemeniŽ goederentransporten vanuit Nederland. Deze goederentransporten worden gecoŲrdineerd door Dirk en Bea Luinstra uit Doezum. Op veel van de transporten gaat Dirk zelf mee als vracht-wagenchauffeur.

Naast de goederen voor de eigen hulpverlenings-projecten vervoert onze stichting ook goederen voor derden naar RoemeniŽ. Dit kan een groot aantal kubieke meters zijn namens een kerk of stichting, maar ook ťťn enkel pakket naar familie of vrienden in RoemeniŽ. Voor informatie kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

Hulpverlening in RoemeniŽ

Naast het verzorgen van goederentransporten is de stichting Noord Nederland voor RoemeniŽ rechtstreeks betrokken bij verschillende hulpverleningsprojecten. Ook nadat RoemeniŽ sinds 2007 is aangesloten bij de EU, blijft de hulpverlening doorgaan. De nood is in sommige delen van RoemeniŽ nog steeds erg hoog.

Wilt u meer informatie over onze projecten of ťťn van onze projecten ondersteunen, dan kunt u contact opnemen met Dirk of Bea Luinstra. Ook verzorgen zij graag voor uw kerk of vereniging een informatieve videopresentatie over de verschillende hulpverlenings-projecten in RoemeniŽ.

Contact

Stichting Noord Nederland voor RoemeniŽ
Provincialeweg 130
9863 PK Doezum
Telefoonnummer: 0594 613241
Faxnummer: 0594 613241

E-mail Dirk Luinstra
Nummer Kamer van Koophandel: 02067592
Bankrekeningnummer SNS-bank: 86.65.53.681
IBAN: NL19SNSB0866553681ANBI-gegevens:
Stichting Noord Nederland voor RoemeniŽ (algemeen)
Stichting Noord Nederland voor RoemeniŽ 2018

Deze webpagina is gemaakt door Engbert Sietze de Ruiter in samenwerking met de Stichting Noord Nederland voor RoemeniŽ.