wp21132134_02.jpg
wp5f3c5204_02.jpg
21 december - Mail probleem is opgelost
Het mailprobleem van Vodafone is opgelost en mijn adres van vizzavi is weer goed bereikbaar.
Mail probleem
Vodafone heeft problemen met zijn mail, dit houd voor mij in dat ik vanaf maandag 6 december, geen mail heb ontvangen op mijn mail account van vizzavi. Mocht je in de tussentijd mail gestuurd hebben naar het vizzavi account en nog geen antwoord hebben gehad, is deze mail niet aangekomen. Graag deze mail nog een keer versturen, indien mogelijk ook naar mijn hetnet mailadres: avwely@hetnet.nl. Iedergeval totdat ik zeker weet dat mijn vizzavi adres weer goed mail kan ontvangen. Dit zal ik oa. op deze pagina laten weten.

7 december:
Er is eigenlijk niet zo veel te melden, met alle ratjes gaat het op dit moment prima.

31 oktober:
Sinds kort is er een nieuw mannetje bijgekomen met de naam Brammetje. Nu was het eigenlijk niet de bedoeling dat Brammetje er zou komen, hij komt nl. uit de dierenwinkel. Ik kom zo af en toe in de dierenwinkel wanneer ik wat nodig heb voor de ratjes, en soms kijk ik dan even welke ratjes er zitten. Wanneer er leuke en soms oudere ratjes tussen zitten kijk ik altijd even hoe ze reageren op vingers, standaard is het bijna altijd zo dat ze hun tanden op mijn vingers uittesten, sommige zelfs behoorlijk hard. Ik was dus altijd gauw genezen en ging dan snel mijn boodschappen doen. Brammetje in tegenstelling tot de andere ratje begon te likken en gebruikte mijn vinger en hand om uit het hok te klimmen, was helemaal niet bang en had absoluut geen bijtnijgingen. Ik was verkocht.

24 oktober:
Minder goed nieuws is dat Alana 2 oktober is overleden. De eerste twee weken na de operatie gingen erg goed. Het was duidelijk te zien dat ze het heerlijk vond om van dat gewicht van de tumor af te zijn. Ze kon weer redelijk klimmen en goed lopen. En ze kwam ook goed in gewicht aan. In de derde week ging ze echter langzaam achteruit. Het is duidelijk dat vooral Skylar het er moeilijk mee heeft, zij was altijd degene die onder Cierra en Alana door kroop voor aandacht, nu is zij samen met Shanti de oudste en bij Shanti hoeft ze dit niet te doen. Ze heeft nu haar aandacht een beetje gericht op Brianna. Met de kleintjes Vosje, Basil en Xanto gaat het prima. Xanto trekt erg naar Aragorn toe, terwijl Basil en Vosje veel met elkaar bezig zijn, het zijn twee drukke ventjes vooral Vosje is lekker speels en kan op de raarste momenten op Basil duiken.

16 september:
Het is alweer enige tijd geleden sinds de laatste update. Nou ik heb eigenlijk alleen maar goed nieuws te melden. Met alle ratjes gaat het prima. Alana is 10 september geopereerd aan haar tumor, die ondertussen een enorme afmeting had gekregen. Ik zag erg tegen de operatie op omdat de voorgaande operaties bij andere ratjes nu niet echt succesvol waren, ze kwamen slecht uit de narcose of overleden door de gevolgen van de narcose na de operatie. Alana was nu niet in top conditie, met haar bijna 2,5jaar en tumor die er voor zorgde dat ze ontzettend mager was, en mede door de voorgaande ervaringen heb ik vrij lang gewacht voordat ik Alana heb laten opereren. Maar ze is er fantastisch uitgekomen, eigenlijk zoals bij mijn Alex de eerste keer. Een uur na de operatie kwamen we haar ophalen en ze stond goed op haar pootjes, keek helder uit haar ogen en wilde al heel graag weer wat lekkers eten. En het gaat nog steeds goed, ze heeft wel de neiging om aan de hechtingen te trekken, maar deze blijven redelijk goed zitten. Na twee dagen apart gezeten te hebben, heb ik haar weer bij de andere dames gezet, dit ging ook zonder problemen, ze vond het heerlijk om weer te kunnen klimmen en springen, en al snel lagen ze met z'n allen in het hangmatje, Alana onderop.

27 augustus:
Afgelopen woensdag heb ik de ratjes weer opgehaald. De verbouwing duurt nog een week maar de geluidsoverlast was alleen de eerste drie dagen vrij erg.Voorlopig staan ze even in aangepaste hokken in de woonkamer. Het gaat eigenlijk prima met de ratjes. De introductie met Xanto gaf totaal geen problemen. Even op de bank laten lopen en toen dat goed ging, meteen in het hok gezet. Op het moment heb ik twee mannen groepen de eerste bestaande uit de oudere heren Frodo, Pippin, Neka en Quinty en de tweede bestaat nu uit Aragorn, Basil, Vosje en Xanto. Pippin en Aragorn zijn fantastische lieve ratten naar mij en naar de anderen toe, alleen tegen elkaar wat minder, Aragorn is nu met zijn bijna 7mnd groter dan Pippin en dit vindt Pippin duidelijk niet prettig.
Maar zo gaat het eigenlijk prima. Aragorn is heel tevreden met de kleintjes, die regelmatig een wasbeurt van hem krijgen en Pippin heeft het prima naar zijn zin met de 'oude' groep. Aanstaande zondag wordt het laatste vrouwtje Beau opgehaald zij zit alweer een tijd met Brianna bij de vrouwen groep en ook dat gaat goed.

23 augustus:
Sinds gisteravond zijn de ratjes voor een paar dagen uit logeren. Dit vanwege een behoorlijke overlast m.b.t. een verbouwing bij ons. Het gaat verder prima met de ratjes. Zaterdag heb ik een fantastisch nieuw mannetje opgehaald in Antwerpen, zijn naam is Xanto en komt van Rattery Viola. Binnenkort meer over dit mannetje. Zondag zijn de heren Castor en Pollux opgehaald. Nu is er nog 1 dame met de naam Beau over, zij wordt waarschijnlijk volgende week opgehaald.

15 augustus:
Ik heb vandaag de pagina's van de mannen en vrouwen bijgewerkt, met bij de mannen Basil en Vosje die bij mij blijven wonen en bij de vrouwen is dat Brianna. Vandaag zijn ook Elvis en Ozzy opgehaald. De overige ratjes worden allemaal later opgehaald.

14 augustus:
Ondertussen zijn Muffin & Freggel, Tails & Drokz en Lucky opgehaald door hun nieuwe eigenaren. Ik heb het foto album iets aangepast, de vorige layout was voor mij niet echt praktisch werken bij het up-loaden van de foto's.

13 augustus:
De kleintjes hebben een paar keer 's avonds samen met de grote dames en heren gelopen, hiervan staan een paar fotos in het album. De eerste van de B-tjes zullen komende paar dagen al opgehaald worden. Alle kleintjes zijn prima gegroeid, het gemiddelde gewicht ligt op dit moment rond de 90-100gram

8 augustus:
Gisteravond heb ik foto's van de kleintjes gemaakt, nu bijna 4 weken oud. Ik heb de foto's met de namen die al bekend zijn van de ratjes in het foto album gezet.
Wat minder goed nieuws is dat Cierra afgelopen woensdag is overleden aan de gevolgen van een operatie. Cierra had een tumor tussen haar oog en oor zitten, die verkleefd zat aan het bot. Omdat de tumor ontzettend snel groeide was een operatie haar enige optie. Het was een zware operatie, die naar omstandigheden goed verlopen was. Ze heeft zeker een uur in een warmte kamer gelegen om weer op temperatuur te komen. En het leek er goed uit te zien. Na een uur mocht ik haar op een warme fles bij me houden, en toen is ze er na zo'n 15 minuten stiekem tussen uit gepiept, heel rustig. De dierenarts kon toen verder ook niets meer doen.
Voor Cierra is het misschien beter zo. De dierenarts had ook niet alle tumor van het bot kunnen halen, dus garantie dat het niet terug zou komen was er ook niet, daarnaast had ze een paar kleine tumoren bij haar rechter lies zitten. Cierra is afgelopen vrijdag gecremeerd. Ze is 2 jaar en 4 maand geworden.

6 augustus:
Het gaat fantastisch met de kleintjes. Sinds een week zitten ze een een groter hok en dit vinden ze heerlijk, ze klimmen, rennen en springen het hele hok door en geven moeder Amelie soms maar weinig rust. Zowel 's ochtends als 's avonds haal ik Amelie eruit en zet haar weer een tijdje bij de andere dames om wat bij te komen. Ze zijn nu bijna 4 weken en vanavond wil ik de kleine dames in een ander hok gescheiden van de heren gaan zetten. Dan krijgen de heren die in het huidige hok blijven, ook weer wat meer ruimte. De buizen die ik in het hok gehangen heb vinden ze erg leuk, fijn om in te slapen en doorheen te rennen, en erop staan en schommelen vinden ze ook leuk.

28 juli:
Het foto album is weer bijgewerkt. Van de 5 dames hebben er 3 gewone en 2 dumbo oren. Van de heren hebben er 3 gewone en 5 dumbo oren. Wel leuk dat Pippin dumbo drager blijkt te zijn. De kleuren zijn allemaal agouti, in veschillende tinten, er zitten er een paar tussen die een grijze ondergrond hebben (Russisch blauw agouti?) en een paar die rood-bruiner zijn (Cinnamon-agouti?).

21 juli:
De geslachten zijn 5 dames en 8 heren. De kleur is vermoedelijk agouti, en nog een lichtere tint. Er zijn een paar rittens die dumbo-oren hebben, de meeste hebben gewone oren. Er zijn een paar ratjes met een bles, berken tekening, merendeel heeft een wit staartpuntje. De tekeningen zullen de komende tijd duidelijker worden.

14 juli:
De geslachten van het B-nestjes zijn zeer waarschijnlijk 5 dames en 8 heren (kan nog worden 6 dames en 7 heren, over 1 mannetje ben ik nog steeds niet zeker). De rittens zijn allemaal gladharig. Twee vrouwtjes hebben een blesje, dit geldt ook voor 2 mannetjes. Over de kleur, overige tekeningen en de oren durf ik nog niets te zeggen, is nog even afwachten. Ondertussen probeer ik regelmatig nieuwe foto's bij het album te zetten

11 juli:
Op zondagochtend zijn tussen 9:45 en 12:00uur de kleintjes van Amelie en Pippin geboren. In totaal 13 rittens, voor zo ver ik kan zien zullen ze allemaal donkere ogen hebben.
Op de pagina van Pippin, Aragorn, Amelie, Askja, Cierra en Alana zijn nieuwe foto's toegevoegd.

5 juli:
Het gaat prima met Amelie, ze weegt nu al bijna 400gram. Er is voor het B-nestje alleen nog te reserveren voor de heren, voor de dames geldt dat je op de reservelijst geplaatst wordt.
  
29 juni:
Het lijkt erop dat Amelie inderdaad zwanger is. Ze is de afgelopen week aangekomen en nog niet weer flapperig geweest. Als er tussendoor niets raars gebeurd, zal ze zo rond 10 juli uitgerekend zijn. Er is voor dit nestje nog steeds te reserveren.

22 juni:
Afgelopen vrijdag was Amelie flapperig en heb ik haar samen gezet met Pippin. Het is dus nu afwachten!

14 juni:
Na meer dan een maand weer een korte update. Gisteren ben ik met de ratjes teruggekomen van vakantie. We zijn in totaal 3 weken weggeweest waarvan 1 week in Diever voor de 4-daagse van Diever, 1 weekje rust en de laatste week hebben we doorgebracht in een leuk huisje in de bossen bij Epe. Met de meeste ratjes gaat alles goed, die leken het prima te vinden om zo met vakantie te gaan. Helaas iets kleiner behuisd dan gewoon thuis, maar ze konden met regelmaat 's avonds lekker op de bank lopen.
De tumor van Alana is in de tussentijd wel gegroeid maar ze schijnt er nog geen last van te hebben, ze springt en rent nog altijd zonder problemen. Cierra heeft alweer een tijdje een lastige oorontsteking hiervoor krijgt ze zalf, maar het wil nog niet helemaal weg. Ze lijkt hier geen last van te hebben eet en drinkt goed. Alleen afgelopen woensdag moesten we wel even terug naar huis met haar, ze had toen 's middags bloed in haar oor zitten, en ze had daarbij een behoorlijk roggelend geluid. Normaal moet ze niets van een dierenarts hebben en mag er zeker niet aan haar oor gezeten worden. Maar die woensdag liet ze alles netjes toe. De dierenarts kon zelfs een deel van de ontsteking uit het oor spuiten. Ook was er op haar longen een bijgeluid te horen. Naast de zalf krijgt ze nu ook antibiotica. Het oor lijkt nu wel beter, het ruikt ieder geval goed. Haar bijgeluiden zijn iets minder geworden, maar nog niet weg. De antibioticakuur is nog niet afgelopen en ik hoop dat het binnen een week toch wel beter zal gaan
Voor mijn B-nestje kan overigens nog steeds gereserveerd worden.
Oproep: ik had een 2 of 3 tal mensen die al vooruit gereserveerd hadden voor die nestje. Door een probleem met mijn outlook programma ben ik een aantal gegevens kwijt. Op het moment heb ik alleen Cynthia G. teruggevonden die gereserveerd heeft voor 1 meisje. Voor de overige die gereserveerd hadden heb ik het verzoek om nog een keer hun gegevens door te mailen.

2 mei:
Ik heb een nieuwe nest planning op de site gezet deze is te vinden onder
Info Rittens-Nestjes-> Planning Nestjes. Helaas is er bij Alana ondertussen een tweede tumor gevonden op een andere plek, het blijft afwachten hoe snel het groeit. Een operatie zit er volgens de dierenarts niet in omdat beide tumoren op verschillende plaatsen en aan verschillende kanten van haar lichaam zitten. Maar op het moment schijnt ze er geen last van te hebben, ze gaat nog altijd vrolijk haar eigen gang. Amelie en Askja zijn al goed gegroeid en zijn al bijna groter dan hun moeder, Aragorn is dit in middels al.
Ik heb gister iets nieuws geprobeerd. Bij Intratuin heb ik kattegras gekocht en deze in een grote bak gezet. Gisteravond tijdens het loslopen vonden vooral de dames dit prachtig. Cierra vond het maar niets om zo'n sprietje te pakken en is dus maar op het kluitje gras gaan zitten zodat alle mooie sprietjes nu plat zijn. Ze kon er zo iedergeval beter bij. Ook hadden ze bij Intratuin een 'natuur knaagstang', een deel van een dikke tak. Ook hier waren de dames enthousiaster dan de heren.
Vanaf maandag gaan de ratjes een paar dagen uit logeren, dit i.v.m een verbouwing door de woningbouwvereniging bij onze buren, wat nogal geluidsoverlast gaat geven.
  
13 april:
Er is in de tussentijd niet zo heel veel gebeurd. Met de dames en heren gaat het prima, ook met Alana gaat het goed.
Zeer waarschijnlijk zal er midden juli een nestje gepland gaan worden, de gegevens hiervan komen z.s.m. op de site.

13 maart:
Alles gaat tot nu toe goed met de ratjes. Aragorn heeft het prima naar zijn zin bij de heren. Sinds twee dagen zitten Amelie en Askja ook bij de dames groep. Er waren met hun nog wel wat problemen, vooral Shanti en Alana vonden het maar niets dat die kleintjes bij hun in het hok kwamen. Ik heb de hokken daarom omgedraaid. Heb de damesgroep bij Amelie en Askja in het hok gezet. Werkt perfect. Het is normaal een 3laags terenzianihok. Ze zitten nu in een 2laags, vanavond ga ik de hokken schoonmaken en maak er weer een 3laags van. Niets geen gepiep en heibel. Liggen allemaal bij elkaar in het hangmatje te slapen.
Cierra is ook weer gezond verklaard zo'n twee weken geleden is met twee dagen het wondvocht naar buitengekomen en zo'n twee dagen daarna kwam het laatste restje ontstekingsmateriaal uit de wond en met zo'n 3 dagen daarna was er bijna niets meer van te zien. Helaas heb ik bij Alana ook een bobbeltje ondekt, bij haar linker achterpoot. Geen twijfel mogelijk, voelt precies zoals bij Cierra, een melkkliertumor. Na Luna en de problemen met Cierra wacht ik voorlopig even met een evt. operatie van Alana, het is nu nog klein en ze heeft er geen last van.

26 februari:
Ik heb de foto's van mijn nieuwe aanwinsten op de site gezet. Deze zijn te vinden onder bewoners mannen en bewoners vrouwen. Uit het nestje van Skylar en Frodo heb ik 1 mannetje (Aragorn) en 2 dames (Amelie en Askja) gehouden. Verder heb ik van een aantal andere dames en heren ook een paar fotootjes vernieuwd.

25 februari:
Nou Shanti is gisteravond flapperig geworden. Zoals elke avond hield ik Neka voor haar neus, en plof, daar ging ze, ze ging zitten en haar oortjes begonnen te flapperen. Ze is helaas dus niet zwanger. Degene die gereserveerd hebben zijn hiervan ondertussen op de hoogte. Ik wil het met Shanti ook bij 2 pogingen laten.
Met Cierra gaat het al weer iets beter. Hoewel ze nog een lange weg te gaan heeft. Ze was dinsdagochtend al minder moe dan maandag.

23 februari:
Alle gereserveerde dames en heren uit het A-nestje zijn gisteren opgehaald. Het is een beetje stil. De twee dames die ik zelf houd zitten nu nog apart. Ze hebben afgelopen zaterdag al wel kennis gemaakt met de oudere dames. Alana en Shanti vonden de kleintjes niet echt interessant. Cierra echter vond de kleintjes geweldig. Ze was heel aardig en de kleintjes werden liefdevol afgelikt. Ze mochten zelfs onder en over haar heen lopen. En uiteindelijk zijn ze bij Cierra in slaap gevallen. Mama Skylar kwam zo af en toe even bij de kleintjes kijken, en verder vond ze het prima.
Met Cierra ging het vandaag weer even wat minder. Ze is een beetje moe en heeft last van de bult met wondvocht. Helaas moet haar lichaam, naast de hulp van de antibiotica het helemaal zelf doen. Advies van zowel de dierenarts als de specialist is toch, niet het wondvocht er uit halen en de druk verminderen. De druk moet er juist voor zorgen dat haar lichaam het vocht zelf op gaat nemen. Ze heeft nog wel een pijnstiller/onstekingsremmer gekregen. Hopelijk gaat ze zich snel weer wat beter voelen.
Een geel rex mannetje met de naam Akasha uit het A-nestje is naar Rattery Akasha gegaan. Hier hoorde ik vandaag dat de introductie prima is verlopen en dat Akasha zich nu prima vermaakt met de heren Barrel en Draz.
Over Shanti en haar evt. zwangerschap kan ik nog steeds niets zeggen. Ze heeft tot nu toe geen flapperig gedrag getoond. Normaal als ze de heren ziet, gaat ze direct zitten en beginnen haar oortjes te flapperen, dit was altijd om de vijf dagen, nu nuift en slaat ze met haar pootjes naar de heren, tot nu toe elke dag sinds de dekking. Dus niet flapperig. Maar ook nog steeds niets aangekomen.

21 februari:
De meeste dames en heren zullen morgen worden opgehaald. Vandaag worden ze nog even lekker verwend. Hieronder maken de kleine heren kennis met de 'oudere' heren, dit gaat gelukkig zonder problemen.
 
17 februari:
Ik heb Shanti nog niet flapperig gezien. Maar ik heb wel mijn twijfels of ze zwanger is. Haar gewicht gaat niet echt omhoog. Ik houd het goed in de gaten, en zal degene die gereserveerd hebben voor het B-nestje z.s.m. uitkomst geven.
Met de dames en heren van het A-nest gaat het uitstekend, ze zijn dol op het hangmatje en de buizen. Ik heb Skylar nu een paar dagen weer bij de andere dames zitten, en laat haar 's avonds en 's ochtends even bij de kleintjes. Ze is weer helemaal op haar oude gewicht en heeft het soms wel moeilijk als al die grote kleintjes aan haar liggen te trekken.
Cierra heeft het prima naar haar zin bij Alana, Skylar en Shanti. Het enige probleem is dat ze op de plek van de opereratie een behoorlijke vochtophoping heeft gekregen, teminste dat is wat de dierenarts afgelopen vrijdag aan gaf. Het is nu groter dan dat haar tumor was, en wordt ook met de dag behoorlijk groter. De dierenarts had aangegeven dat het minder zou worden, maar het wordt alleen maar groter en dus is het vanavond weer tijd voor een bezoekje aan de dierenarts. Deze zal dan gaan kijken of het vocht er uit te krijgen is, en om wat voor vocht het precies gaat.

12 februari:
Er zijn weer nieuwe foto's bij het A-nestje gezet. De dames en heren groeien flink. Shanti is gister niet flapperig geworden, het is afwachten of ze zwanger is en het allemaal goed verloopt.
! Mocht Shanti voordat ze is uitgeteld wel weer flapperig worden, zal ik haar niet meer inzetten voor een nestje. Het B-nestje wordt dan richting juli geschoven, met een andere dame.

8 februari:
Ik heb foto's van de gereserveerde (verdeelde) dames en heren op de pagina van het A-nestje gezet. Ook de pagina van het B-nestje is bijgewerkt.
Met Cierra gaat het heel goed ze is bijna haar oude zelf. Ze maakt weer haar oude vertrouwde geluidjes en gaat zelf op eten en drinken uit en likt er weer lekker op los.

7 februari:
Met de rittens uit het A-nestje gaat alles goed, ze lopen, rennen en dollen door de bak. Er zijn nieuwe foto's gemaakt en ook de verdeling van de rittens is bekend, de foto's zal ik zondag of maandag aan de pagina van het A-nestje toevoegen.
Shanti is vanavond weer flapperig geworden en dus niet meer zwanger. Dat vermoeden had ik al eerder toen ik haar op de weegschaal had gezet, en ze afgevallen was ipv aangekomen. Ik heb haar weer bij Neka gezet, de geplande geboortedatum van het B-nestje wordt dan met ongeveer 3 weken verschoven.
Daarnaast is er gisteren iets minder leuks gebeurd. Zowel Luna als Cierra zijn geopereerd aan hun melkklier tumoren, dit kon jammer genoeg niet veel langer meer uitgesteld worden. Vooral die van Cierra was behoorlijk gegroeid. Ze zaten van beide ieder geval goed ingekapseld. De operatie was geslaagd, alleen hadden ze beide moeite met het weer op temperatuur komen van hun lichaam, vooral Luna. Leek een hele tijd goed te gaan. Luna had echter meer problemen met het goed bijkomen, zelfs nadat ze weer op temperatuur was. Ze is uiteindelijk gisteravond overleden. Met Cierra gaat het op het moment redelijk. Ze heeft gister nog al vreemd gereageerd op de uitwerking van de verdoving, bleef slap, rondjes draaien en nog een aantal rare symptomen. Maar ze is gelukkig de nacht goed doorgekomen en vandaag waren in ieder geval die symptomen verdwenen, ze heeft wat gegeten en gedronken en is al weer in staat te lopen en zichzelf te wassen. Ze slaapt op het moment nog wel veel. Hopelijk gaat het morgen weer wat beter.
Toch vreemd, Luna was verre weg de meest fitste en gezondste van de twee. Cierra heeft een behoorlijk overgewicht en chronische luchtwegproblemen. Luna had verder niets. Ik was eigenlijk altijd bang dat Cierra het misschien niet zou halen, nooit gedacht dat het Luna zou zijn

5 februari:
De meeste rittens hebben nu de oogjes open, bij een paar zal dat waarschijnlijk morgen gebeuren. Er staan weer twee foto's die vandaag gemaakt zijn bij de pagina van het A-nestje.

1 februari:
De pagina van het A-nestje is bijgewerkt met weer 2 mooie foto's van de dames en heren.

29 januari:
De pagina van het A-nestje is weer bijgewerkt met foto's. De dames zijn allen gladharig en van de 4 heren zijn er 3 rexjes.

26 januari:
Voor zo ver ik heb kunnen zien zitten er 6 dames en 4 heren in het A-nestje. De pagina van het A-nestje is weer bijgewerkt met 2 nieuwe foto's.

24 januari:
Alles gaat goed met Skylar en de kleintjes. Heb nog niet goed kunnen bepalen hoeveel mannetjes en vrouwtjes het zijn. Hoop het binnenkort wel goed te kunnen zien. Twee nieuwe foto's van de kleintjes zijn toegevoegd aan de pagina van het A-nestje. Neka heeft afgelopen dinsdag bij Shanti gezeten, het lijkt erop dat dit gelukt is, ze is vanavond niet flapperig geworden. Ik houd het de komende dagen goed in de gaten.

21 januari:
Skylar is vanvond bevallen van 10 rittens. Ik hoop in de komende dagen te zien hoeveel mannetjes en vrouwtjes het zijn.
Pagina's van Planning en Huidige nestjes aangepast.

15 januari:
Skylar houdt mij nog steeds in het ongewisse. Ik heb haar nog steeds niet flapperig gezien. Ze is iets aangekomen, maar heeft nog geen rond buikje, wel is ze wat breder in haar heupen. Het blijft dus afwachten.

11 januari:
Tot nu toe heb ik Skylar niet meer flapperig gezien. Ze is echter ook nog niet veel aangekomen, het is komende week dus nog even afwachten of ze inderdaad zwanger is.

5 januari:
Het lijkt er op dat het gelukt is tussen Skylar en Frodo. Ze hebben vorige week maandagavond bij elkaar gezeten. Ze is ondertussen niet meer flapperig geweest. Dus als alles verder goed gaat worden de kleintjes van het A-nestje verwacht rond 18 januari.

Terug...

wpef3dadc4_02.jpg
wpfc0ad841_02.jpg
wpeba62258_02.jpg
Archief 2004
wp297cde12_02.jpg