wp21132134_02.jpg
wp3fccf5de_02.jpg
wpd09e34f9_02.jpg
Stephanie’s Caitie (Cinnamon Berken Dumbo) & Pors’ Bello Amore (Champagne berken dumbo)
Op 4 januari 2006 is het C-nestje geboren met 7 rittens
Caitie is geboren op 17 april 2005. Ze is de dochter van mijn Aragorn en Stephanie's Aimée. Ze is een speels en druk meisje, dat zich niet op haar kop laat zitten. Ze kan het nu prima in de damesgroep vinden.
wp84f23907_02.jpg
C-Nest
wp7774a8fa_02.jpg
wp62a642e2_02.jpg
wp5ff3e18f_02.jpg
Nieuws:
De volgende kleuren zitten in het nestje, hierbij heb ik hulp gehad van Rattery Pors.
De dames zijn: mock cinnamon, mock mink en verbleekt mock mink platinum
De heren zijn: mock cinnamon, verbleekt mock mink platinum en mock mink platinum
De verbleekt mock mink platinum lijken wit, maar dat zijn ze niet, hun kleur is pas goed te zien als ik ze naast het mock cinnamon japannertje hou, want deze is deels wit, en dan is het duidelijk dat de andere een hele lichte creme tint hebben.
Wel mooi om te zien.

15 februari
Het gaat goed met de ratjes. Alle ratjes die gereserveerd waren zijn nu opgehaald. Sammy zal de kleintjes nog wel gaan missen, hij ging het meeste om met de kleine heren. Chico, een mannetje uit het C-nestje blijft bij mij wonen. Samen met nog twee kleine dames, die ik Cheyenne en Minoes genoemd heb. Zij vermaken zich prima in de damesgroep.

5 februari
Het gaat nog steeds allemaal prima met de kleintjes en ook met de andere ratjes gaat het goed. Ik heb de kleine heren gisteravond samen met de grote in een ander hok gezet. Dit is allemaal prima verlopen. De kleine heren liggen graag naast Sammy. En ook Basil en Vosje kunnen het prima met de kleintjes vinden.

27 januari
Het gaat prima met de kleintjes. Ze zitten sinds 2 dagen in een ander hok, waar ze wat meer ruimte hebben. Vooral Caitie vindt dit wel prettig. Ondertussen zijn de kleintjes al lang zo rustig niet meer. Ze rennen, springen en klimmen door het hok.

18 januari
De kleintjes hebben vandaag hun oogjes open gedaan.

17 januari
Het gaat prima met de rittens en Caitie, de kleintjes groeien goed. Er staan weer nieuwe foto's in het album.

7 januari: De geslachten zijn 4 heren en 3 dames, bij de heren zitten er 2 met rode oogjes, bij de dames 1. Het fotoalbum wordt regelmatig bij gewerkt met nieuwe foto's.

Op 4 januari aan het eind van de middag is Caitie bevallen van 7 rittens. Caitie is heel lief en erg beschermend, ze komt er heel kort af
om zelf wat te eten en dekt dan alles netjes toe. Ik hoop vanavond even goed te kunnen kijken wat de geslachten zijn.

3 januari
Caitie is nog niet bevallen, maar ik verwacht het nu toch wel ieder moment. Onderstaande foto's van Caitie zijn vanavond nog gemaakt.

27 december: Ik heb Caitie afgelopen zaterdag bij Rattery Pors opgehaald. Ze is duidelijk in verwachting, Ze is in de twee weken daar
aardig aangekomen en vertoond al een klein buikje. Verwachtte aankomst van de kleintjes ligt tussen 1 en 3 januari.

18 december
Er is ondertussen best veel gebeurd. Caitie zit alweer een week bij haar dekman Bello Amore van Rattery Pors. Ze is vorige week maandag gedekt. Ze is sindsdien aangekomen. Even afwachten dus.

29 november
Caitie bleek vorige week niet zwanger, ze werd halverwege de week flapperig. Ik ben voor haar nu opzoek naar een nieuwe dekman.

13 november
Afgelopen vrijdag heb ik Caitie bij Rattery Kissimmee opgehaald. Ze is daar de laatste tijd elke dag een paar gram aangekomen, en het lijkt er dus op dat het met Gepetto gelukt is. Het nestje wordt in week 47 verwacht vanaf 21 november.

Bello Amore is geboren op 4 juni 2004. Hij woont bij Rattery Pors en is een ontzettend lieve en rustige man.
wp6c5d6095_02.jpg