wp21132134_02.jpg
wpedebbcfd_02.jpg
wp1f02820f_02.jpg
Argus is een husky castraatje.  Op 20 september 2008 heb ik hem bij Opvang Samsam opgehaald als maatje voor Freddie, die na het overlijden van Eeyore alleen zat. Argus heeft kennis gemaakt met Freddie op de bank, wat heel relaxed is verlopen. De combinatie tussen de twee klikte prima. En tot zo’n 3 weken geleden hebben ze lekker met z’n tweeën samen gezeten.
Ondertussen is Streep erbij gekomen na het overlijden van Vlek. Tegenwoordig liggen ze bijna altijd met z’n drieën in de hangmat.
Argus is een lief ventje, maar erg afwachtend naar mensen toe, maar met Freddie en Streep kan hij het prima vinden.

Nadat Streep was overleden op 2 januari zat Argus weer alleen met Freddie.
Na het overlijden van Freddie op 3 maart 2009 zat Argus alleen. In die korte tijd heeft hij veel meegemaakt en 2 maatjes verloren. Ik wilde proberen om hem te introduceren in mijn damesgroep. Samen met Dottie ging het heel erg goed en ze lagen bijna altijd bij elkaar. Vandaar uit heb ik de andere dames één voor één langzaam geïntroduceerd bij Argus. Toen dit allemaal goed leek te gaan heb ik ze allemaal weer terug gezet in het schone hok van de dames. Daar ging het de eerste paar dagen ook goed. Maar op een gegeven moment begon Joella erg vervelend te doen richting Argus. Ze wilde altijd maar aandacht van hem en was behoorlijk opdringerig.
Argus is een super lief en ontzettend makkelijk ventje, vond veel goed en wist ook niet altijd hoe hij moest reageren op situaties. Hij raakte van Joella toch wel aardig gestresst.
Argus is op zondagavond 5 april 2009 overleden aan een hartaanval. Misschien had hij al een wat zwakker hart, maar in ieder geval heeft de stress hem ook geen goed gedaan.
Het gebeurd zo plotseling en Argus was zo snel weg, dat het even duurde voordat het tot mij doorgedrongen was dat lieve Argus er niet meer was.

Ik ga hem erg missen dit ventje, ondanks dat hij hier bij mij niet eens zo heel lang is geweest. Het was een heel lief ventje erg rustig en gemakkelijk. En hij was een fantastisch maatje voor Freddie en een korte tijd ook voor Streep.
wp95343217_02.jpg
Argus
wpa8630a00_02.jpg
wp2574b19b_02.jpg