wp21132134_02.jpg
wp24b66750_02.jpg
wpc1dcd5eb_02.jpg
wp5385bbc8_02.jpg
wp6e3e8ebe_02.jpg
Pipi's Place Daimy
Daimy is geboren op 19 november 2008, hij is een zwar effen dumbo man.Hij komt uit het K-nestje en zijn ouders zijn Pipis’s Place Joëlla en Kissimmee’s Xian.

Daimy is bij mij teruggekomen toen zijn kooigenootjes waren overleden. De hoop was dat hij geintroduceerd kon worden bij mij in de groep, maar dit is niet gelukt.
Nu met de twee ventjes Loki en Speedy wil ik nog een poging wagen om hem daarbij te introduceren. Castratie zou daarbij een realistische optie kunnen zijn.
Daimy is super lief en altijd in voor een knuffel.
wp0825c123_02.jpg
Tot nu toe als Daimy los liep op de bank nadat andere ratjes er gelopen hadden, kon je altijd aan hem merken dat hij zich niet echt op z'n gemak voelde. Hij liep dan een beetje te schuifelen, en z'n vacht stond ook open, hij was dan wel 2x zo groot. Maar afgelopen zondag (23-1), had ik al het idee dat hij zich, ondanks dat de anderen op de bank gelopen hadden, hij zich toch meer op z'n gemak voelde. Niets geen geschuifel of uitgezette vacht.
Daarom heb ik hem  toch eens kennis laten maken met Speedy, ze hebben een beetje om elkaar heen gedraaid en gesnuffeld en dat was het. Ook met Loki ging het goed.  Loki wil iets meer laten merken aan Daimy dat hij de 'baas' is maar dat gaat rustig en Daimy laat het rustig over zich heen komen.  Ik heb ze toen vrij snel daarna samen in een kooi gezet en dit gaat goed.
Helaas heb ik  zondagavond 6 februari 2011 Daimy moeten laten inslapen.
Tot de dag ervoor ging het het nog redelijk goed met hem, hij had heel goed gegeten. Het ging minder met zijn pootjes, zijn achterpootjes wilden niet meer. Maar hij redde zich er toch goed mee.
Maar zondagochtend wilde hij niet meer eten en was hij heel slap. Daimy was wel bij want hij reageerde wel op ons maar het lukte hem niet meer om wat te doen. Vandaar dat ik vanmiddag de beslissing heb genomen voor hem. Het was een super lief ventje wat van een knuffel hield. We zullen hem heel erg missen.