wp21132134_02.jpg
wpf33f2eb5_02.jpg
wp53332d38_02.jpg
Eeyore is geboren op 1 januari 2007 en is de zoon van Rattery Pors' Missy en Rattery Pors' Gil. Hij is amerikaans blauw dumbo. wp4b1d2785_02.jpg Hij heeft het grootste deel van zijn leven bij Rattery Pors gewoond. Omdat hij heel moeilijk kon wennen in een groep en regelmatig erg moeilijk deed ook tegenover rittens, is hij op een gegeven moment gecastreerd. In een groep ging het daarna nog altijd niet super, totdat hij
samen kwam te zitten met Freddy, dit bleek de goede combinatie te zijn.
27 april zijn Eeyore en zijn maatje in overleg met Rattery Pors bij mij teruggekomen.
Zondag 24 augustus 2008: Een paar weken geleden (16 juli)  is Eeyore geopereerd aan een tumor bij zijn keel. Het was een behoorlijk zware operatie, want er bleek nog een tweede tumor achter te zitten. Eeyore kwam gelukkig wel goed uit de narcose. Hij herstelde echter niet zoals verwacht.

Hij kreeg last van wondvocht, en ondanks dat hij op de antibiotica zat, liep hij ook een middenoorontsteking op. De antibiotica leek dan ook niet echt aan te slaan.

Al die tijd zat hij alleen om te herstellen, maar omdat dat niet echt goed ging heb ik hem uiteindelijk toch maar weer bij zijn maatje Freddie gezet. In eerste instantie was ik een beetje bang voor zijn reactie op Eeyore omdat die twee regelmatig behoorlijk konden kibbelen. Maar het ging juist heel goed. Ze hebben geen mot meer gehad. Het was duidelijk te merken dat Eeyore erg veel steun zocht bij Freddie en Freddie dit ook aan Eeyore gaf.

Half augustus kreeg hij daarbij ook nog problemen met zijn luchtwegen, hij reageerde wel goed op de antibiotica die hij daarvoor kreeg, maar het was te merken dat hij door alles bij elkaar, heel wat maanden op zijn leeftijd heeft moeten inleveren.
Zondag 24 augustus heb ik hem moeten laten gaan. Aan alles was te merken dat het niet meer ging voor hem. De zaterdag ervoor merkte ik al dat hij minder at en de zondag zelf at hij met heel veel moeite, en zijn ademhaling was ook een stuk zwaarder geworden. Ik vind het heel jammer dat ik hem sinds zijn terugkomst maar zo kort heb mogen hebben.
wpbfda591f_02.jpg
Pipi's Place Eeyore
wp4121383f_02.jpg
wped2f9474_02.jpg