wp21132134_02.jpg
wp62e4b82d_02.jpg
wpb6a7229e_02.jpg
wp91baf67a_02.jpg
Pipi's Place Grubbelt
Boef en Grubbelt zijn geboren op 21 februari 2012. Wobke en Uki zijn de ouders.
Boef is een zwart berken dumbo man en Grubbelt is een beige berken odd-eye dumbo man. De 2 ventjes zijn wegens omstandigheden op 27 oktober bij mij teruggekomen. Het zijn super lieve en grote mannen. Heel relaxed en super lief met z’n tweeën. Boef is iets meer een knuffel dan Grubbelt, maar ook Grubbelt komt graag even een knuffel halen, alleen wat korter.


8 april 2014: Iets meer dan een week geleden ontdekte ik een bult onder Boef zijn oor. Er zat in ieder geval een ontsteking in zijn oor en hij is op de antibiotica gezet met de afspraak dat als het niet beter werd, de bult dan via een operatie verwijderd zou worden. Het werd helaas niet kleiner, alleen maar groter. En vandaag is hij geopereerd. Helaas bleek het bijzonder slecht nieuws te zijn voor Boef. De tumor zat te diep om hem helemaal te kunnen verwijderen en daarbij bleek ook dat hij om zijn halsslagader zat. En was er op dat moment geen andere optie dan hem te laten gaan.

Nadat het opvangmaatje voor Grubbelt, Topsy vrij onverwacht was overleden en Luna afscheid moest nemen van Alex omdat hij een enorme tumor bleek te hebben in zijn buik, heb ik na een paar dagen Grubbelt bij Luna gezet als nieuw maatje voor haar maar zij natuurlijk ook voor hem. En ze kunnen het heel erg goed met elkaar vinden, op hun oude dag houden ze gewoon van een beetje rust en gezelligheid :)

Grubbelt is toen hij nog maar kort met Luna samenzat, geopereerd aan een buikwandtumor en is daarvan weer helemaal hersteld.

16 maart 2015: Ik heb vanochtend afscheid moeten nemen van Grubbelt. Tot en met vrijdag ging het gezien zijn leeftijd van 3+ jaar eigenlijk nog redelijk. Zijn achterpootjes waren het grootste probleem . Maar daarna ging hij toch dusdanig snel achteruit dat ik voor hem de beslissing heb genomen. Achteraf bleek dat hij ook een massa in zijn buik had zitten. Grubbelt heeft een super mooi en lang leventje gehad. Het was een enorme knuffelkont, en dol op aandacht. We gaan dit ventje ontzettend missen.
wp1c02fb49_02.jpg
wp72f845ff_02.jpg