wp21132134_02.jpg
wp26875549_02.jpg
wpa5964188_02.jpg
wpba6bd5ad_02.jpg
wp6e3e8ebe_02.jpg
Pipi's Place Yoda
Yoda is geboren op 21 februari 2012. Wobke en Uki zijn de ouders.
Yoda is een zwart berken dumbo ventje. Hij en zijn broertje Dobby zijn in de vakantieperiode van 2014 door omstandigheden van de reserveerder bij mij teruggekomen. Yoda is een super lief ventje en lijkt  kwa karakter, het lieve en knuffelige heel veel op zijn broer en ook  op zijn andere broertje  Grubbelt.

Hij wordt op dit moment behandeld met een stevige antibioticakuur voor een kaakabes. De bult word geleidelijk aan helaas wel groter. (Op de onderstaande foto is het nog niet echt duidelijk te zien.)

Op 21 november 2014 heb ik voor Yoda heb ik de beslissing moeten nemen om hem te laten gaan. Het is een beslissing die er bij hem  wel aan zat te komen. En die ik eerder niet genomen heb omdat hij een ventje is met  een enorm doorzettingsvermogen. Dol op zijn eten en knuffels. En altijd een heldere blik in zijn ogen die gecombineerd met zijn acties liet weten dat hij er nog 100% was.

Hij had sinds de zomervakantie een bult bij zijn oor/kaak die redelijk langzaam groeide en daar kwam later ook nog een bult bij die meer aan de achterkant bij zijn ruggegraat zat. En die laatste groeide een stuk sneller. In eerste instantie wilde ik in de week er na kijken hoe het ging en dan ook definitief een beslissing nemen, maar ik zag bij Yoda deze vrijdagochtend dat hij zijn plassertje niet meer terug kon trekken en ik voelde daar omheen ook wat verdikkingen. En omdat dat zeker ook problemen zou gaan geven met ontstekingen heb ik toen besloten om niet meer te wachten en het vandaag te doen.Yoda was een ongelofelijk lief ventje en een ontzettende vechter, het is heel bijzonder dat hij het zo lang zo goed heeft volgehouden met zijn conditie. Ik vind het dan ook heel erg jammer dat hij er nu niet meer is, maar ik ben erg blij dat hij die laatste maanden bij mij heeft mogen wonen. Yoda is 2 jaar en 9 maanden oud geworden.
wp3c4b6d36_02.jpg
wp7bee58c5_02.jpg