wp21132134_02.jpg
wp02477d25_02.jpg
wpff20cd90_02.jpg
wpdb765fbf_02.jpg
wp3d8e17b6_02.jpg
Pipi's Place Bibi
Bibi is geboren op 28 februari 2012 en is de dochter van Pipi's Place Xidi en Fairy Tales/Pipis Place Nemo.   Ze is een argente japanner dumbo vrouwtje.

Bibi houdt wel van een knuffel en van aandacht. Maar ze vindt het op haar tijd ook fijn om gewoon rustig aan te doen.
wp524adcdc_02.jpgBibi is op 4 oktober 2012 moeder geworden van het F2 nestje.
wp359b0892_02.jpg
28 mei 2014: Heb ik Bibi moeten laten gaan.  Half mei ben ik met Bibi naar de dierenarts geweest omdat ze duidelijk iets in haar neus had zitten, er kwam  een lichte pus lucht en toen ik bij de dierenarts zat, kwam er zelfs wat bloed uit. Ik had er  zelf een bijzonder slecht gevoel bij. Maar ze is op de antiobiotica gezet en het leek een paar dagen redelijk goed te gaan. Maar er drukte duidelijk iets op haar rechter oogje, want dat werd iets naar buiten gedrukt en begon wat uit te drogen. Ik heb daarvoor om de zoveel uur haar regelmatige oogzalf geven, maar dit hielp niet, helaas. Maar toch leek ze wel tevreden ze sliep weer bij de anderen in de hangmat in plaats van alleen beneden in het huisje en ze begon zelfs in het loopwiel te lopen.

Het ging mis afgelopen dinsdagavond, toen kreeg ze het ineens ontzettend benauwd, ik zag ook dat haar oogje nog meer naar buiten stond en heb extra met de babyneusspray gesprayd voor we naar de dierenarts gingen. En bij de dierenarts gekomen kwam ze voordat de dierenarts haar zag met een paar goede niezen uit de benauwdheid. Bibi zelf was duidelijk blij, want ze lag daarna in mijn nek te ploppen en ik werd behoorlijk afgelikt :) Dus in overleg met de dierenarts ben ik maar weer met haar naar huis gegaan. Ze had het toen bijna 40 miniuten ontzettend heftig benauwd gehad. Helaas de volgende ochtend ging het weer mis. Uiteindelijk met wat rondbellen kon ik met spoed terecht bij een andere dierenarts dan mijn eigen en tegen die tijd had ze het bijna 2 uur lang al benauwd. Dit keer kwam ze er er niet meer zelf uit .De beslissing was toen overduidelijk, het zou voor Bibi alleen maar erger worden en niet beter. Ën na afloop bleek de beslissing ook absoluut de juiste.