wp21132134_02.jpg
wp436ff39b_02.jpg
wp1f139f60_02.jpg
wpdb765fbf_02.jpg
wp3d8e17b6_02.jpg
Pipi's Place Raika
wp78ccd9f6_02.jpg
Raika is geboren op 30 september 2010. Haar ouders zijn Pipi's Place Olina en Hakuna Matata Sabretooth.
wp54f2c86f_02.jpg
Raika is geboren met een onderbeet waardoor haar boven en ondertandjes niet goed staan. Hierdoor groeien zowel haar boven als ondertandjes door en moeten regelmatig geknipt worden.
Raika is een heel aanhankelijk vrouwtje. Ze houdt heel erg van knuffelen en kusjes geven.
wpd9b3347b_02.jpg
Bij Raika zijn tijdens haar verblijf ( juli 2011) bij Joli Rats samen met Tosca en Nora, haar tandjes getrokken bij de dierenarts, hij had al eerder een tandje getrokken bij haar. Doordat Raika een onderbeet heeft en dat daardoor haar tandjes compleet elke keer de verkeerde kant op doorgroeiden, moesten deze regelmatig geknipt worden.
Nadat het eerste tandje getrokken was, is het heel lang niet nodig geweest om de rest te knippen, maar op een gegeven moment werd dit toch weer noodzakelijk. Uiteindelijk was een definitieve oplossing al haar tandjes trekken. En hoewel Raika het in het begin even zwaar heeft gehad, José heeft super voor haar gezorgd, is ze goed hersteld. En ze voelt ze zich duidelijk nu veel beter. Ze kreeg in het begin 3 keer over de dag heen aangepast voer en dat is nu afgebouwd naar 2 keer en dat gaat echt super. Ze is kwa gewicht weer helemaal bijgekomen.

12 december 2012: Raika had 2 weken eerder een bultje bij haar kaak ik heb haar meteen op de antibiotica gezet en de bult is door de dierenarts goed schoongemaakt. En dat ging goed, de bult op die plek bleef weg, maar op een andere plek, onder haar kaak kwam een bultje terug, die met de dag verdubbelde richting de zijkant van haar kaak. Raika bleef er ondanks alles heel vrolijk en actief onder, waardoor ik toch besloten heb om het abces voor een 2de keer schoon te laten maken. Helaas bleek op deze plek het abces toch al veel aangetast te hebben. Waardoor het woensdag alleen maar eerlijk tegenover Raika was om de beslissing voor haar te nemen.