wp21132134_02.jpg
wp50ca80b2_02.jpg
wp3b98f53a_02.jpg
wp3972cb6f_02.jpg
Pipi's Place Ulaika
Ulaika is geboren op 3 maar 2011 en is de dochter van Pipi's Place Queenie en Laim. Ze is een russisch blauwe effen dumbo dame. Ze is een lief en rustig meisje. Ulaika komt graag altijd even bij je zitten.
Het is duidelijk dat Queenie en Liam hun rustige, lieve en sociale karakters hebben doorgegeven.
wpaa10d30a_02.jpg
wpf160552e_02.jpg
Ulaika is op 15 oktober 2011 moeder geworden van het Znestje.
24 mei 2013: Helaas is bij mij vanochtend totaal onverwacht Ulaika overleden. Ze was daarvoor nog zo goed. De avond ervoor kwam ze niet uit het hangmatje om met de anderen te eten, dat maakte wel dat ik bezorgd was. Dus heb ik haar eruit gehaald en overal gevoeld, ik kon niets vreemds ontdekken of ruiken. Ik heb haar een schoteltje met convalecense support gegeven, waar ze wel goed van heeft gegeten. Dus op dat punt was ik wel weer gerustgesteld en mijn plan was om  met haar de volgende dag meteen naar de DA te gaan, omdat ik op dat moment niet het idee had dat het echt een spoed geval was. Ulaika is daarna weer in de sputnik gekropen.
Maar vanochtend rond 8:00uur zag ik haar liggen onder een trapje en ik dacht toen eigenlijk dat ze al overleden was, maar toen ik haar eruit haalde merkte ik dat ze al wel in het overlijdensproces zat, nog geen 15 minuten later is ze in mijn handen overleden.
Ik heb ‘s  middags aan mijn DA gevraagd of ze wilde kijken of ze misschien kon achterhalen wat de oorzaak geweest zou kunnen zijn. Want dit is zo onverwacht gekomen en ik had totaal niet het idee dat haar conditie zo slecht was, dat ze zo snel zou overlijden. Hoe ze eraan gekomen is, geen idee, maar ze bleek een klein gaatje in haar maag te hebben waardoor voedsel in de buikholte is gekomen en ze is eigenlijk overleden door de buikvliesontsteking die daardoor ontstaan is.