wp21132134_02.jpg
wp91f7984b_02.jpg
wpefd2e935_02.jpg
Zara is geboren op 22 september 2007 en is de dochter van Kissimmee's Morpheus en Ratsikidee's Suzy Q.

Ze is Zwart berken dumbo. Zara is een lief en behoorlijk ondernemend meisje. Ze is als een van de eerste bij het deurtje, is in alles geintresseerd. Ik heb haar ook zonder problemen kunnen introduceren bij de damesgroep.
Zara1.jpg
Zara is op woensdag 19 november 's ochtends geopereerd
aan haar baarmoeder, dit omdat ze al een tijdje bloed in haar urine had, waarvoor ze antibiotica kreeg. Maar omdat het ondanks verschillende antibiotica kuren niet minder werd heb ik toch besloten om bij haar haar baarmoeder en eierstokken te laten verwijderen. Er was geen pus te zien volgens de DA, maar het zag er ook niet uit zoals het zou moeten zijn. Helaas had Zara al gelijk haar buitenste hechting verwijderd, en ook de nietjes, die er nog in gedaan zijn voordat we weggingen.
Zara buikje.jpg
Helaas heb ik op 4 november 2009 afscheid moeten nemen van Zara. Anderhalve maand geleden kreeg ze last van een oorontsteking, hiervoor zat ze ook op antibiotica. Naar aanleiding van een bacteriologisch onderzoek heeft de DA nog een andere antibiotica voorgeschreven, sterker, maar deze heeft ook
niet geholpen en de oorontsteking is uitgemond in een kaakabces. Ik heb het voor Zara heel lang gerekt omdat ze afgezien van de oorontsteking gewoon nog goed toonde. Eten en drinken deed ze prima en ze was ook nog heel actief. Ze was één van de weinige dames die nog graag in een loopwiel liep. Maar toen ik merkte dat haar ondertandjes scheef gingen staan en gingen doorgroeien heb ik met pijn in mijn hart wel de beslissing voor haar genomen. Zara is 2 jaar en 1,5 maand geworden.
wp25ae2fcd_02.jpg
Kissimmee's Zara
wp46239a45_02.jpg
Na een half uurtje thuis had Zara behalve wat buitenste hechtingen ook aan de onderhuidse gezeten en er een sliert buikvet uitgetrokken. Dus ik ben gelijk weer teruggegaan naar de DA en ze kon gelukkig gelijk weer onder zeil. De DA heeft het kunnen herstellen, maar het duurde nu wel een stuk langer voordat ze weer goed bij was. Maar Zara is later goed bij getrokken. De DA heeft haar toen een soort hansopje gegeven van rekbaar verbandmateriaal, zodat ze niet bij de wond kan. Het was geen gezicht maar het is allemaal goed genezen.
wpe2644b0a_02.jpg