wp21132134_02.jpg
wp840026ba_02.jpg
wp809ff41f_02.jpg
Heike is geboren op 20 februari 2013 en is de dochter van Pipi´s Place Dixie en  Xolo. Ze is een beige rex dumbo dame.
Heike is een vrolijke lieve dame die heel energiek door de kooi stuitert. En op haar tijd ook zeker in is voor een knuffel.
wpe9189210_02.jpg
Yoshi is geboren op 15 oktober 2011. Hij is de zoon van Pipi's Place Upsie en Nemo.
Yoshi is een lief en rustig ventje. In zijn jongere jaren hield hij wel van een stoeipartijtje. Maar nu houdt hij van zijn rust en knuffels.
wp2b032dce_02.jpg
Geboren op 18 oktober 2013 - 6 rittens (2 overleden)
3 mannen, 1 russisch blauw berken dumbo, 1 russisch blauw berken rex dumbo en 1 champagne berken rex dumbo (hoewel de rex meer wavy is) 1 vrouwtje, russisch blauw berken dumbo
Nest nieuws:

Een dag nadat Dribbeltje zijn date met Hedwig had, heeft mijn Heike samen gezeten met Yoshi. Heike is vanmiddag (18 oktober) bevallen van 6 rittens. Het was een moeilijke en zware bevalling voor haar.De bevalling van de laatste 2 rittens duurde erg lang. Heike bleef daarna ook bloed verliezen en ik heb haar daarom mee naar de diereanrts moeten nemen, hier heeft ze oxytocine gekregen en daarna ging het gelukkig een stuk beter en het bloeden stopte ook. Het volgende probleem was echter dat Heike de kleintjes niet wilde accepteren. Dat begon eigenlijk al nadat het 4e ritten geboren was. Toen liet ze de kleintjes achter in een hoek en ging voor de 5e en 6de in een andere hoek zitten en ze heeft sinsdien ook niet meer naar ze omgekeken. In het kort, uiteindelijk is het totaal verkeerd gegaan en heeft Heike voordat ik kon ingrijpen 2 rittens doodgebeten. Met de 4 overigen zijn we toen samen met Heike in een apart reisbakje zodat we haar wel in de gaten konden houden naar Opmeer gereden. Daar konden de 4 kleintjes bij hun pleegmoedertje Hedwig aangelegd worden. Ondanks dat zij er al 14 had doet ze het ontzettend goed met de 4 van Heike erbij.

Met Heike leek het allemaal goed te gaan, gezien de bevalling was ze vrolijk en actief, maar ik heb haar wel meteen na het weekend laten controleren in Duiven en daar bleek dat ze een baarmoederontsteking had. Waaraan ze de volgende dag succesvol geopereerd is. Dit kan natuurlijk heel goed de reden zijn geweest waarom de bevalling van Heike gelopen is zoals hij gelopen is.
Met Heike gaat alles weer goed, onlangs is ze 10 dagen na de operatie op controle geweest en het zag er goed uit.
Met 3 van de 4 kleintjes van Heike gaat het goed, met 2 zelfs heel goed. Er is 1 achterblijvertje een ventje (Ivanhoe), maar hij doet ontzettend zijn best om het bij te houden. Het zijn 3 mannen (Ipke, Ivanhoe en Indy) en 1 vrouwtje (Iefke). Er is niet voor het nestje te reserveren, de ventjes komen gewoon allemaal bij  mij wonen en het meisje blijft in Opmeer wonen.
wp27b7d8f7_02.jpg
wpb7c12b66_02.jpg