wp21132134_02.jpg
wpb6aef154_02.jpg
wp7386dfb7_02.jpg
Pipis’s Place K-Nest van Pipi’s Place Joëlla en Kissimmee’s Xian.
Geboren op woensdagavond 19 november 2008, 14 gezonde rittens. Waarvan 8 mannen en 6 vrouwen.
Joëlla is geboren op 28 april 2008 en is de dochter van Kissimmee's Zigzag en Potifar. Joëlla is een effen beige dumbo dame met een heel lief en zachtaardig karakter. Doet het super in de groep.
wpb46e45a1_02.jpg
K-Nest
wpbd5c3957_02.jpg
wpa5ca7998_02.jpg
Alle rittens hebben dumbo oortjes, de verwachting kwa kleur is even afwachten, er zitten 2 tinten in en alle rittens hebben donkere oogjes. Er is kans op zwart en russisch blauw en evt. verrassingen.
Xian is geboren op 1 juni 2007 en is de zoon van Kissimmee’s Quid Pro Quo en Kissimmee’s Tita. Xian is een russische blauwe dumbo man. Hij is redelijk rustig in de groep en vindt het op zijn tijd heerlijk om geknuffeld te worden.
Nieuws:
6 februari 2009:
Aangezien er voor Kareltje er tot nu toe nog niemand is geweest die hem een nieuw huisje kan bieden, heb ik besloten dat hij gewoon bij mij blijft wonen. Hij heeft het prima naar zijn zin in de groep en ik vind het erg sneu als ik hem nu nog weer uit deze hechte groep moet halen.

16 januari 2009:
Alle rittens op één na zijn opgehaald, zoals boven vermeld zoekt Kareltje nog een nieuw huisje.
De introductie van de damesgroep is boven verwachting verlopen. De vorige keer ging de intro niet goed en heeft het erg lang geduurd voordat toen Joella in de groep geaccepteerd werd. Ferne was toen best wel een probleem en dit leek nu weer niet goed te gaan. Ik heb daarom Ferne samen met Joella, Keira en Katla in een klein reisbakje gezet voor een hele avond, zodat ze wel bij elkaar moesten liggen. Dit ging gelukkig goed. Ik heb dit zo gedaan omdat de ervaring die ik had met de intro van Streep bij Freddy en Argus ook min of meer op die manier zo goed verlopen was, al zaten de heren toen wel in een wat grotere reisbak.
De volgende middag heb ik alle dames bij elkaar gezet en dit is eigenlijk ook goed verlopen, Ferne heeft tot nu toe geen problemen gemaakt.

8 januari 2009:
We zijn allemaal weer terug van de Kerstvakantie. Alle ratjes zijn lekker meegeweest op vakantie, ook de rittens die veel aandacht gekregen hebben. De meeste rittens zijn deze week opgehaald, de laatste 2 worden komende dagen opgehaald.

23 december 2008:
De kleine heren zijn van het weekend succesvol bij de grote herengroep geïntroduceerd. Eigenlijk verliep de intro net zo vlot als bij de J-tjes de vorige keer.
De dames wil ik vandaag introduceren, daar ben ik iets voorzichter mee omdat het de vorige keer bij de J-tjes niet
zo makkelijk ging als verwacht.

19 december 2008:
Het gaat super met de rittens. Ik wil proberen om de heren morgen te introduceren in de grote heren groep. Ik vermoed dat Joëlla wel blij zal zijn dat er iets minder rittens te voeden zijn. Ze laat het allemaal toe, maar 14 kleintjes die aan je hangen en over je heenlopen is best wel veel en ze wil er dan ook regelmatig graag even uit.

15 december 2008:
Onder nieuws bij het K-Nestje staan foto's van de rittens. Deze zijn gisteren gemaakt. Ze staan ook in het fotoalbum.
Ze groeien goed, ze stuiteren steeds meer de kooi door en Joëlla heeft steeds minder rust.
Eind van de week wil ik ook de verdeling bekend maken. Waarna ook bekend zal zijn welke rittens nog vrij zijn.

8 december 2008:
Het gaat allemaal uitstekend met de rittens. Sinds afgelopen donderdag hebben ze de oogjes open en giesteren heb ik ze overgezet in een Ferplast Mary. Ze hebben nu wat meer ruimte en kunnen nu ook lekker klimmen. Wat sommige rittens al graag doen. Joëlla is een fantastisch moedertje en doet het super met de kleintjes.

30 november 2008
Het gaat heel goed met Joëlla en de rittens. Nog eventjes en dan gaan de oogjes al weer open.
Het zijn 3 russisch blauwe en 5 zwarte mannen. Bij de dames zijn dit 2 russisch blauwe en 4 zwarte
rittens.

23 November 2008
Afgelopen woensdag 19 november is het nestje van Pipi's Place Joëlla en Kissimmee's Xian geboren.
Het nestje bestaat uit 14 rittens, 8 mannen en 6 vrouwen. Het gaat tot nu toe goed met Joëlla, ze heeft een vlotte bevalling gehad, de rittens hebben allemaal mooie melkbuikjes, en ze groeien goed. Joëlla verzorgt ze prima. Het zijn allemaal rittens met donkere oogjes er zitten twee tinten kleur in het nestje en er zit 1 blesje in. Wat het gaat doen met betrekking tot de kleuren is nog even afwachten.
wpea98321e_02.jpg
wp09ef8933_02.jpg