wp21132134_02.jpg
wp3cfce4c1_02.jpg
wp536abad8_02.jpg
Geboren 4 juli 2009 Pipi’s Place M-nest van Pipi’s Place Keira en Pipi’s Place Jelle.
Er zijn 11 rittens geboren. 4 mannen en 7 vrouwen.
Jelle is geboren op 28 april 2008, hij is de zoon van Potifar en Kissimmee's Zigzag. Jelle is een gele effen dumbo man. Hij is rustig en lief, wil graag geknuffeld worden is ook vaak als eerste bij de deur en wil dan graag een kusje geven. Hij is niet dominant  maar zorgt er zo af en toe wel voor dat de jonge mannen zich gedragen in de kooi.
wpa31ec081_02.jpg
M-Nest
wp33cbe895_02.jpg
wpba0824bb_02.jpg
Nieuws:

11 augustus: Het gaat prima met de rittens, ze zijn lekker gegroeid en de meesten worden komend weekend al weer opgehaald.

31 juli: De rittens zijn super lief. Ze zijn in vergelijking met Katla’s rittens iets rustiger. Ze komen nog steeds netjes aan in gewicht. Ze houden wel van een knuffel en zijn al gauw aan het knarsetanden en ploppen.
De rittens drinken ook nog regelmatig bij Keira, hoewel niet elk ritten dit nog doet. Ik wil ze van het weekend kennis laten maken met Katla’s rittens, eens kijken hoe dit gaat.

25 juli: De rittens van Keira zitten sinds gisteren in een Mary. Er wordt aardig wat geklommen en door de bak heen gerend.

18 juli: Een paar rittens hebben sinds vanochtend de oogjes open. De meeste nog niet, ik verwacht dat dit morgen wel het geval is.

15 juli: De kleintjes van Keira zijn echte dikkertjes aan het worden. Ze zit ze dan ook regelmatig te voeden.

12 juli: Hoewel ik de reserveerders regelmatig via de mail op de hoogte houd, loop ik met het bijwerken van het nieuws hier iets achter.
Met Keira en haar rittens gaat het prima. Ze groeien goed. Het zijn net toverballetjes. De kleuren zoals ze nu lijken, zijn niet de kleuren waarvan ik in eerste instantie dacht dat ze waren. Hopelijk word het de komende week duidelijker. Maar hieronder onder voorbehoud de voorlopige kleuren.

5 juli: Het lijkt er op dat er 4 mannen en 7 vrouwen in het nestje zitten, waarvan erbij zowel de mannen als bij de vrouwen 2 met lichte oogjes zijn.

4 juli: Aan het eind van de middag is Keira bevallen van 11 rittens. Moeder en kleintjes maken het goed. Hoewel de bevalling voor Keira iets zwaarder leek te gaan dan die van Katla.

3 juli: Keira weegt nu 508gram. Ze is nog niet begonnen met het maken van een nestje. Ik hoop wel dat ze dit gauw gaat doen.

29 juni 2009:
Met Keira gaat het prima, ze komt lekker aan. Ze houdt zich voor haar doen redelijk rustig in de kooi.
26 juni 2009:
Keira heb ik tijdens mijn vakantie laten daten met Jelle. Ze is ondertussen ook lekker aangekomen. Als bij haar alles goed blijft gaan verwacht ik haar nestje zo rond 3 juli.
Keira  is geboren op 19 november 2008 en is de dochter van Kissimmee's Xian en Pipi’s Place Joëlla. Keira is een russisch blauw effen dumbo dame. Ze heeft een zachtaardig karakter en vindt knuffelen fijn. Ze is redelijk ondernemend en wil wel graag alles ontdekken. Keira vindt het wel erg fijn om bij je te zitten.
Verwacht: zwart, agouti, russisch blauw en verrassingen. Alle rittens zullen effen zijn en dumbo oortjes hebben.
wp01a4eab4_02.jpg
wp1c42c9c0_02.jpg