wp21132134_02.jpg
wp53cb5858_02.jpg
wpdc947ecd_02.jpg
wpc8480a44_02.jpg
wp3972cb6f_02.jpg
Pipi's Place Hidde
Hidde is geboren op 20 februari 2013. Zijn ouders zijn Pipi's Place Dixie en Xolo.  Hidde een beige dumbo man.

Hidde is heel lief en een vrolijk, speels en ondernemend ventje.
wpf05b93ce_02.jpg
wpf2e72b62_02.jpg
19 januari 2015: Helaas heb ik  vanavond  ook Hidde moeten laten gaan. Hidde leek in eerste instantie last te hebben van zijn luchtwegen maar de ab sloeg niet aan en het werd erger. Het is niet zijn eerste kuur geweest, de laatste keer dat hij last had van zijn luchtwegen duurde het vrij lang voordat hij er echt vanaf was.  Ik ben met hem naar de dierenarts in Duiven geweest en daar wees een foto en hartfilmpje uit dat hij hartfalen had en daarvoor heeft hij medicatie gekregen. Ook had hij vocht in zijn longen waarvoor hij furosemide kreeg.
Ik hoopte zo erg dat dit voor hem ging werken, al gaf de dierenarts wel aan dat het alleen een kwestie was van stabiel houden aangezien het niet genezen kon worden. Bij vlagen had hij het gewoon erg benauwd, en ondanks alle medicatie kon ik niet zeggen dat hij er ook maar iets beter van werd of dat het gelijk bleef. Eten en drinken ging ook heel slecht, het maakte niet uit wat ik hem gaf, waardoor hij ook met de dag afviel.
Dus ben ik vanavond weer teruggegaan naar Duiven, ergens nog met de hoop dat er nog iets te doen was, maar ik wist ook wel dat als dat niet kon, ik voor Hidde de beslissing moest nemen, het arme ventje had het zo ontzettend benauwd. En helaas was het laatste waar en heb ik afscheid van hem moeten nemen.