wp21132134_02.jpg
wp2940f20f_02.jpg
wp7c4d63c7_02.jpg
Fairy Tales Kapibara en Fairy Tales Hey Pagani
geboren op 25 maart - 9 rittens
Pagani is geboren op 26 december 2008 en is zwart verzilverd mitted dumbo ventje. Hij is een vrolijk en zeer mensgericht ratje. Pagani is ook een lieve knuffelkont.
wpeb27a13a_02.jpg
wpaecb9282_02.jpg
wp035f3e75_02.jpg
Kapibara is geboren op 2 september 2009 en is een russisch blauw agouti dumbo dame. Ze is erg mensgericht en houdt van knuffelen en is gek op aandacht.
Alle rittens kosten 15 euro per ritten, ongeacht kleur, vachtstructuur of oorstand, ze zijn immers allemaal even leuk en lief.  Alle rittens krijgen een stamboom mee  en optioneel een fotocd met babyfoto's. Als je nog niet eerder ratjes gehad hebt krijg je uiteraard ook informatie mee over verzorging, voeding en huisvesting in de vorm van een boekje.
Belangrijk om te weten: Dit nestje is een samenwerkingsverband tussen Rattery Fairy Tales en Pipi´s Place.
Alle informatie omtrent het nestje zoals reserveringen, nieuws en updates lopen via Pipi´s Place. Ook het ophalen van de rittens zal via Pipi´s Place lopen en dus in Zwolle zijn. Het nestje zal wel bij Fairy Tales geboren en opgevoed worden, beide ratjes Kapibara en Pagani wonen daar.
Kleuren, Zwart, Russisch blauw, Russisch blauw agouti,  Argente
wp611d2b4c_02.jpg
wp53f73d05_02.jpg
Nieuws:
De rittens van Kapibara zijn ondertussen allemaal naar hun nieuwe huisje en daar gaat het heel goed met ze.

3 mei: De rittens van Kapibara zijn super. De 3 heren zitten samen met Liam. De kleine dames heb ik laten lopen met de andere dames en buiten de kooi ging het prima. Ook in de kooi ging het goed zolang het deurtje open was.
Op het moment zitten ze nog wel apart maar ze lopen vaak samen.

28 april: Morgenavond ga ik de rittens van Kapibara ophalen.

11 april: Ik ben gisteren op bezoek geweest bij  Fairy Tales, de rittens zijn echt super lief en zo mooi.

3 april: Kapibara en haar kleintjes doen het enorm goed. Ze groeien erg hard en er zit enorm veel variatie in het nestje.
De kleurtjes zijn nu ook allemaal duidelijk.
De mannen zijn zwart husky, argente en beige japanner.
De vrouwtjes zijn zwart, argente, 2 russisch blauw en 2 russisch blauw agouti

30 maart: Er zitten 3 heren en 6 dames in het nestje.De kleurtjes zijn lekker gevarieerd en de verrassing is wel dat er een husky-ventje inzit.
De heren zijn alle drie verschillend; een zwart husky en twee lichte rittens waarvan 1 japanner en 1 berken of effen.

De dames, hiervan zijn er vier blauw, het is nog te vroeg om te zeggen welke op agouti en welke op zwart basis zijn. De andere twee dames zijn zwart en licht (dit zou beige, argente of platinum(agouti)kunnen zijn)

28 maart: Met Kapibara en haar kindjes gaat het nog steeds uitstekend. Ze wordt nog wel onrustig wanneer het te lang duurt om  foto’s te maken. Ze heeft ze heel mooi ingepakt in krantensnippers.

26 maart: Op 25 maart is Kapibara bevallen van 9 rittens. Ze zien er lekker dik en goed uit. En Kapibara zorgt heel erg goed voor ze.