wp21132134_02.jpg
wp12bc5191_02.jpg
wp17197a87_02.jpg
Ratcity’s Uggy is geboren op 15 augustus 2008. Hij is zwart effen dumbo. Uggy komt uit het U-nest van Ratcity’s Maxx en Sharpay. Hij is een grote dweil en houdt veel van knuffelen.
wp84f643ae_02.jpg
Mitzy is geboren op 4 juli 2009. Ze is agouti dumbo. Mitzy komt uit het M-nest van Pipi's Place Keira en Pipi's Place Jelle. Mitzy is een ondeugend, ondernemen en lief vrouwtje. Ze wil er altijd heel graag uitgehaald worden, heeft dan kort tijd voor een knuffel aangezien het belangrijker is om dingen te ontdekken.
Geboren 10 maart 2010 Pipi’s Place O-nest van Pipi’s Place Mitzy en Ratcity’s Uggy 14 rittens waarvan 3 mannen en 11 vrouwtjes.
De kleuren zijn Zwart, Agouti en Beige.
Bij de mannen zijn dit, 2 beige, 1 agouti.
Bij de vrouwen zijn dit, 2 beige, 4 agouti en 5 zwarten waarvan 2 met een berken tekening.
wpa926432d_02.jpg
wpa3c87ca5_02.jpg
wp2f7992be_02.jpg
Nieuws:
Alle rittens zijn opgehaald en ze doen het goed in hun nieuwe huisje.

3 mei: Op één na, zijn alle rittens door de reserveerders opgehaald. Eén vrouwtje, Diesel gaat samen met een N-netje weg. Op het moment zit zij samen met de 6 rittens van Kapibara.

28 april: Er zijn nu nog 5 vrouwtjes rittens over die zeer binnenkort opgehaald gaan worden. Tot die tijd blijven ze lekker in de damesgroep zitten, daar hebben ze het prima naar hun zin.

22 april: Vandaag zijn de eerste 2 rittens opgehaald. Komend weekend worden er nog 5 opgehaald.

11 april: De 3 heren zijn gisteren naar de Mary kooi gegaan. Doordat ze maar met z'n drieën zijn, is het wat rustiger in die kooi.
In de Jenny met de dames is het nog steeds een drukke boel met z'n 11en. De heren hebben vanochtend op de bank gelopen met wat grotere ratjes, Liam en Mika en dit ging super. Vooral Mika vond het erg fijn om 'gevlooid' te worden door de kleintjes.
Een aantal dames,  per keer een klein groepje hebben ook op de bank gelopen, met moeder Mitzy, Lady en Millie. De kleintjes vonden het wel erg interessant om de anderen te ontmoeten en het ging eigen heel goed op de bank. Ze zijn totaal niet bang en gaan ook meteen op onderzoek uit.

9 april: De rittens zijn vandaag naar de Jenny gegaan. Ze vinden de ruimte heerlijnk en er wordt heel veel geklommen. Mitzy zit nog wel steeds bij ze, maar ze zit ook wat langere periodes bij de andere dames in de groep. Het is te merken dat ze het wel prettig vindt om er af en toe even wat langer tussenuit te zijn.

22 maart: De kleuren in het nestje zijn Zwart, Agouti en Beige. Bij de mannen zijn de kleuren, 2 beige en 1 agouti. Bij de vrouwen zijn dit, 2 beige, 5 zwart, waarvan 2 een berken tekening hebben en 4 agouti’s. Het zijn lekker mollige rittens. Mitzy zit er heel vaak op en let goed op ze.

17 maart: Het gaat heel erg goed met de rittens, alle 14 groeien goed en Mitzy doet het ook fantastisch. Voor zover ik het nu kan bekijken lijkt het erop dat er als kleuren agouti, zwart en beige in zit.

12 maart, het zijn definitief 14 rittens. Voor zo ver ik kan zijn zijn het nu 3 mannen en 11 vrouwtjes. Waarvan erbij zowel de mannen als vrouwtjes 2 roodoogjes zitten. Mitzy doet het super, ze zit vaak op het nestje en neemt maar af en toe even de tijd om te eten.

10 maart is Mitzy bevallen van voor zo ver ik kan zien 14 rittens. Dit zal de komende paar dagen net als de geslachten duidelijk moeten worden. Mitzy is heel zorgzaam  en alle rittens hebben dan ook mooie melkbuikjes. Als Mitzy van haar nestje af gaat zal ik kijken of ik kan zien wat het definitieve aantal is.
wp991b41f3_02.jpg