wp21132134_02.jpg
wp779032f3_02.jpg
wp910253c6_02.jpg
wp9b58d6bf_02.jpg
Geboren 18 november 2010 - 10 rittens - 4 mannen - 6 vrouwen
De kleuren zijn zwart, agout, russisch blauw en russisch blauw agouti Tekeningen: effen en berken. Alle rittens hebben dumbo oortjes.
Liam is geboren op 30 juni 2009. Hij is russisch blauw berken dumbo.
Liam komt uit mijn L-nest van Pipi's Place Katla en Fairy Tales Divali.
Liam is een heerlijke knuffel. Hij vindt het altijd erg fijn om bij me te zitten.
Zodra het deurtje van de kooi opengaat, wil hij altijd graag naar buiten. Als er eten gegeven wordt wil hij altijd eerst een knuffel voordat hij bij de rest gaat eten
Nora is geboren op 25 maart. Nora is een lieve argente dumbo dame.
Ze is de dochter van Fairy Tales' Kapibara en Fairy Tales' Hey Pagani.
Nora is heel makkelijk in de groep, ze is erg lief en houdt van knuffelen. Ook vindt ze het fijn om af en toe rustig bij me te zitten.
wp2e016b00_02.jpg
wp7fdf66b2_02.jpg
Nieuws:

21 december: De rittens zijn gisteren gescheiden en de ventjes zitten nu bij het RenSventje. Ze kunnen het heel erg goed met elkaar vinden. De andere rittens hebben al een aantal keren samen gelopen met de RenSjes. Deze zitten nu samen met Ola en Queenie en dat gaat nu ook erg goed. Het is dan ook de bedoeling dat Nora en haar dochters daarbij gaan.

18 december: Sinds kort zijn de rittens van de Mary naar een Jenny overgegaan. Het is duidelijk te merken dat ze de ruimte waarderen. Ze vinden het erg gezellig in de hangmat.

Ik laat ze regelmatig ook los lopen op de bank. Ze vinden het heerlijk om alles te ontdekken en te onderzoeken. Er staan ook weer nieuwe foto's in het album.
9 december: De rittens zitten sinds maandag in de Mary. Nu ze een wat meer open ruimte hebben en wat speeltjes in de kooi zijn ze meteen ook een stuk meer ondernemend.
De meeste rittens zijn nog zeer voorzichtig met vreemd voedsel, groente en fruit, ze beginnen er sinds vandaag voorzichtig van te eten. Maar het liefst drinken ze nog steeds bij moeders:)

3 december: Met de rittens gaat het super. Hoewel ze nog niet uit zichzelf uit het nestje komen zijn ze wel ontzettend bewegelijk, helemaal nu ze allemaal de oogjes ook open hebben.

29 november: Wat groeien de rittens toch snel:) Ze zitten allemaal al zo mooi in hun gekleurde vachtje. Ook de 3 pleegrittens doen het super.  Nora is en heel lief en relaxed moedertje.

26 november: De rittens doen het prima, dit geldt ook voor de pleegrittens. De geslachtsverdeling bij Nora is definitief, 4 mannen en 6 vrouwen.

25 november: Het gaat heel erg goed met Nora en haar rittens. De kleine ukkies groeien goed. Afgelopen maandag heeft Nora er 3 pleegrittens bij gekregen. Hoe dit zo gekomen is kun je lezen op de site van Rattery Havyn ook met deze 3 rittens gaat het prima, ze zijn 1dagje ouder dan Nora haar rittens.

18 november: Vanmiddag is Nora bevallen van 10 rittens. Alle rittens hebben donkere oogjes. Bij de eerste telling waren het 3 mannen en 7 vrouwtjes. Nora is een heel lief moedertje en zorgt erg goed voor de kleintjes.
Met Ferne gaat het de laatste dagen iets minder, ze eet nog wel steeds erg goed, maar haar balans is duidelijk minder. We halen haar er lekker vaak uit en ze wordt goed verwend. Het is te merken dat ze op dit moment heel erg graag geknuffeld wil worden.
wp601c550c_02.jpg
wp38811ac8_02.jpg