wp21132134_02.jpg
wp1e1b8984_02.jpg
wpccee4750_02.jpg
Alana is geboren op 21 maart 2002 en is een Mink Berken Rex, dumbo dragend vrouwtje, komt van Rattery Mickey. Ze is ontzettend ondernemend, heel nieuwsgierig en ontzettend lief. Ze gaat graag op onderzoek uit en vindt het fantastisch om weer nieuwe dingen te ontdekken, zoals het springen over de afbakening naar de andere kant van de kamer, waar ze dus niet mag komen. Ook vindt ze het heerlijk om van de bank af te glijden en er op de grond van door te gaan. Zo af en toe komt ze even bij me zitten en wil ze wel een kusje geven, maar meestal gaat ze er vrij snel weer van door, want rennen en springen doet ze liever. Alana is 2 weken ouder dan Cierra en heeft een Stamboom.

Maart 2004: Alana is nu bijna 2 jaar en niet zo veel veranderd. Ze is de laatste tijd in gewicht wat aangekomen. Maar verder is ze nog altijd ontzettend ondernemend en zit nog steeds niet graag stil.
September 2004: Alana is 10 september geopereerd aan haar tumor, die ondertussen een enorme afmeting had gekregen
wp14425e03.jpg
Ik zag erg tegen de operatie op omdat de voorgaande operaties bij andere ratjes nu niet echt succesvol waren, ze kwamen slecht uit de narcose of overleden door de gevolgen van de narcose na de operatie. Alana was nu niet in top conditie, met haar bijna 2,5jaar en tumor die er voor zorgde dat ze ontzettend mager was, en mede door de voorgaande ervaringen heb ik vrij lang gewacht voordat ik Alana heb laten opereren. Maar ze is er fantastisch uitgekomen, eigenlijk zoals bij mijn Alex de eerste keer. Een uur na de operatie kwamen we haar ophalen en ze stond goed op haar pootjes, keek helder uit haar ogen en wilde al heel graag weer wat lekkers eten. En het gaat nog steeds goed, ze heeft wel de neiging om aan de hechtingen te trekken, maar deze blijven redelijk goed zitten. Na twee dagen apart gezeten te hebben, heb ik haar weer bij de andere dames gezet, dit ging ook zonder problemen, ze vond het heerlijk om weer te kunnen klimmen en springen, en al snel lagen ze met z'n allen in het hangmatje, Alana onderop.
Oktober 2004: Alana is 2 oktober overleden. De eerste twee weken na de operatie gingen erg goed. Het was duidelijk te zien dat ze het heerlijk vond om van dat gewicht van de tumor af te zijn. Ze kon weer redelijk klimmen en goed lopen. En ze kwam ook goed in gewicht aan. In de derde week ging het achteruit. Ze had oa. problemen met haar voorpootjes gekregen. Alana is dinsdag 5 oktober gecremeerd
wp369c3557_02.jpg
Mickey's Alana
wpc233d38d_02.jpg
wpc69272c0_02.jpg