wp21132134_02.jpg
wp3c3b62c1_02.jpg
wp0540997d_02.jpg
Caitie is geboren op 17 april 2005 en een Cinnamon Berken Dumbo. Ze is de dochter van mijn Aragorn en Stephanie's Aimée. Ze is een speels en druk meisje, dat zich niet op haar kop laat zitten. Ze is ondertussen goed gewend in de groep, in het verleden waren er zo af en toe zijn er wat aanvaringen met Brianna, het contact met Shanti en Skylar was goed.
Na het overlijden van Shanti was het rustig in de groep en er waren steeds minder aanvaringen met Brianna.
Juli 2006: Nu ook Skylar, Askja, Amelie en Brianna er niet meer zijn is Caitie de oudste in de groep. Ze wordt regelmatig belaagd door het jonge spul. Om haar wat meer rust te geven gaan we kijken of Bubbles van Rattery Pors een goed maatje zou zijn.  Caitie is moeder van  mijn C-nestje.
wp7a6a1b15.jpg
Caitie is op 18 april 2007 geopereerd aan een kleine tumor. De operatie is goed gegaan en het herstel leek prima te verlopen. Ze had wel last van één oogje dat wat meer naar buiten stond maar hier kon de dierenarts verder weinig aan doen. Ze heeft zalf en pijnstillers gekregen. Verder leek er niets aan de hand.
Woensdag 25 april hoorde ik haar ineens rare piepgeluidjes maken, een beetje zoals een cavia. Ik ben toen bij de dierenarts geweest en ze is meteen op de antibiotica gezet. Dit heeft niet veel geholpen. Donderdagavond had ze het heel erg benauwd en heeft ze een luchtwegverruimend middel gekregen. Dit hielp na verloop van tijd wel. Maar ze at en dronk erg slecht en vrijdag heb ik haar ook niet veel zien eten en drinken.
Ik heb uiteindelijk met pijn in mijn hart zaterdagmiddag de beslissing moeten nemen om haar in te laten inslapen, nadat een luchtwegverruimende injectie op die ochtend niet meer aansloeg bij haar en ze daarna heel erg lang benauwd bleef en er totaal geen verbetering in zat.
Wat de oorzaak is geweest, weet ik niet, misschien doordat ze na de operatie toch een verminderde weerstand had, en een bacterie kans heeft gezien om deze schade aan te richten?
De antibiotica en het luchtwegverruimende middel hebben niet mogen baten. Het is in 2 á 3 dagen tijd heel snel gegaan.

wp27bc652c_02.jpg
Stephanie's Caitie
wpc233d38d_02.jpg
wpc69272c0_02.jpg