wp21132134_02.jpg
wpe625176a_02.jpg
wp548b79d0_02.jpg
wpc209e79b_02.jpg
Pipi's Place Haley
Haley is geboren op 20 februari 2013. Haar ouders zijn Pipi's Place Dixie en Xolo.  Haley is een mooie agouti dumbo dame.
Haley is een lief vrolijk meisje dat graag samen met haar zusje de kooi ontdekt.

wpdc90dbaf_02.jpg
wp5df5c308_02.jpg
29 mei 2015; Het gaat minder goed met Haley. Ik merkte dat ze met het likken meer haar tandjes begon te gebruiken, en wat ongecontroleerder was in haar bewegingen. Waarbij ze met haar rechtervoorpootje duidelijk minder goed dingen vast kon houden. Ook met haar rechterachterpootje trok ze wat meer. We zijn naar de dierenarts in Lunetten geweest waar ons vermoeden werd bevestigd dat het naar alle waarschijnlijkheid een hypofyse tumor is. Ze krijgt hier nu medicatie voor en het is nu afwachten of ze zich daarmee snel een stuk beter gaat voelen.

14 juni 2015: Haley: Het gaat op dit moment best wel goed met Haley, ze zit goed op de medicatie (prednoral. en galastop, de galastop is wel met een hoge dosering). Ze kan het eten weer goed vasthouden met haar voorpootjes, en het ongecontroleerde wat ze had in haar bewegingen heeft ze op dit moment niet meer. Ik hoop dat ze hierdoor toch nog een poosje bij ons kan blijven.

21 januari 2016: Het is niet dat ik voor Haley niet eerder al had gedacht om een beslissing te nemen. Ze had momenten dat ik dacht nu ga ik bellen voor een afspraak, maar daarnaast had ze nog even zoveel meer momenten dat het wel heel goed leek te gaan. Dat ik een dag na het overlijden van Okkie die beslissing alsnog zo snel moest nemen had ik echter niet verwacht. Haley kreeg het ineens enorm benauwd en kwam daar zelf niet goed meer uit. En dat was voor mij wel het teken dat ik voor haar nu de beslissing moest nemen. Ik ga dit wonderbaarlijke meisje erg missen, met haar 2 jaar en 11 maandjes heeft ze zeker een mooie leeftijd behaald en dat ondanks haar hypofysetumor.
.