wp21132134_02.jpg
wpc2a0059e_02.jpg
wp6e39bfcc_02.jpg
wpc209e79b_02.jpg
Pipi's Place Heike
Heike is geboren op 20 februari 2013. Haar ouders zijn Pipi's Place Dixie en Xolo.  Heike is een mooi beige rex dumbo vrouwtje.

Heike is een vrolijk en ondernemend meisje dat op dit moment nog vrolijk door de kooi stuitert.
wpdc90dbaf_02.jpg
wpb6225721_02.jpg
21 januari 2016: Na het overlijden van Haley kwam Heike alleen te zitten. Heike is sinds haar baarmoeder operatie gecastreerd, dus haar weer bij haar zoontjes introduceren leek mij een goede optie voor haar.
Maar ik wilde daar eigenlijk eerst even een paar dagen mee wachten, omdat de ventjes tenslotte net ook Okkie hadden verloren. Maar ik was toch wel nieuwsgierig hoe ze elkaar zouden vinden, dus ik heb Heike vrijdagavond eerst op de tafel kennis laten maken met Ipke, dat was veel snuffelen en vlooien van beide kanten. Dus dat ging goed. Vervolgens heb ik Ivanhoe erbij gezet en daarna Indy en ook dat was veel snuffelen en vlooien. Uiteindelijk lagen ze met z’n 4en bij elkaar, zonder problemen. Toen heb ik ze zaterdag met z’n allen samen in een Mary gezet met alleen een groot huisje erin. En alles ging eigenlijk gewoon goed. Soms willen de mannen iets te veel maar dan duwt Heike ze wel weg. Ze geeft duidelijk haar grens aan en dat accepteren de ventjes ook gewoon.
wp6b00a570_02.jpg 16 mei 2016: Ik heb helaas vandaag afscheid moeten nemen van Ipke en Heike.
Ze hebben het heel goed gehad met z’n tweeën. Met Heike die ondertussen de 3 jaar en 3 maanden aan het naderen was ging het wel steeds slechter, ze begon echt op te raken. En hoewel Ipke conditioneel wel beter was,  had ook hij wel wat ouderdoms problemen. Ik was aan het overwegen om een afspraak te maken om ze toch samen te laten gaan. Het was ondertussen zo’n hecht stelletje geworden, dat het mij niet eerlijk leek voor Ipke om hem met zijn 2,7 jaar alleen achter te laten blijven. Ipke heeft me die beslissing onverwacht vandaag uit handen genomen. Ik hoorde begin van de avond geluidjes uit hun kooi komen en in eerste instantie dacht ik dat het Heike was, maar het bleek Ipke te zijn die het heel erg benauwd had. Hij was letterlijk naar adem aan het happen en hij raakte daarbij toch ook wel in paniek. Het was duidelijk geen benauwdheid veroorzaakt door verslikking en het werd ook niet minder. Ik heb toen ‘s avonds de dienstdoende dierenarts gebeld, helaas had mijn eigen dierenarts geen dienst, maar het was een invaller die ik vroeger vaker heb getroffen. En die nog wel wist wie ik was en dat was gezien de omstandigheden wel prettig. Ipke en Heike zijn samen rustig samengegaan. Ik ga ze heel erg missen.