wp21132134_02.jpg
wp07796fe6_02.jpg
wp63ec2acb_02.jpg
Geboren 26 juli:14 rittens , 7 mannen en 7 vrouwen
Het is gelijk verdeeld kwa geslachten:7 mannen en 7 vrouwtjes.

De kleuren zijn zwart en russisch blauw.Allen met dumbo oortjes.
7 mannen, waarvan allen zwart, 3 met een berken tekening waarvan 2 een vrij grote tekening hebben en één een wat kleinere. De overige ventjes zijn effen.
7 vrouwtjes, waarvan 2 zwart effen en 2 zwart berken zijn en 3 zijn russisch blauw waarvan 2 een berken tekening hebben.
Sietske is geboren op 30 september 2010. Ze is zwart effen dumbo. Haar ouders zijn Pipi's Place Ola en Ratcity's Womanizer.

Sietske is een vrouwtje wat behoorlijk aanwezig is in de groep, sinds ik mijn damesgroep gesplitst heb is ze wel wat rustiger geworden. Sietske is heel erg mensgericht, zodra het deurtje van de kooi opengaat wil ze eruit en bij je zitten, ze heeft een lief karakter.
wp25e38c71_02.jpg
Liam  is geboren op 30 juni 2009. Hij is russisch blauw berken dumbo.
Liam komt uit mijn L-nest van Pipi's Place Katla en Fairy Tales Divali.
Liam  is een heerlijke knuffel. Hij vindt het altijd erg fijn om bij me te zitten.
Zodra het deurtje van de kooi opengaat, wil hij altijd graag naar buiten. Als er eten gegeven wordt wil hij altijd eerst een knuffel voordat hij bij de rest gaat eten
wpc8518e1d_02.jpg
wp60459bd6_02.jpg
Nieuws:

8 augustus: Het gaat prima met Sietske en haar kleintjes. De vachtjes glimmen  mooi,  vandaag waren er een paar gluurdertjes te zien. Ik verwacht dat een groot aantal morgen de oogjes wel open zullen hebben.

2 augustus: Het gaat super met Sietske en de rittens. De 7 mannen zijn allemaal zwart, 3 hebben er een berken tekening waarvan 2 een behoorlijk grote. De andere ventjes zijn effen en mitted.
Bij de dames zijn er 4 zwart effen en mitted en 3 zijn russisch blauw waarvan 2 een berken tekening hebben.
29 juli: Het lijkt er op dat er 2 tinten in het nestje zitten. De geslachten zijn als er niets veranderd, gelijk verdeeld: 7 mannen en 7 vrouwen.

26 juli: Vanmiddag is Sietkse bevallen van 14 rittens. Ik heb gewacht met het op mijn site zetten van het nieuws tot het zeker was dat alles goed zou gaan, dit omdat de bevaling van Rosalie en Tosca niet zo verlopen zijn als gehoopt. En het heeft ook even geduurd voordat ik echt zeker was dat Sietske zwanger was, eigenlijk werd het de laatste week pas goed duidelijk.

Nadat het nestje van Rosalie niet gelukt was heb ik toch besloten om Sietske in te zetten, dit lag eerst niet in de planning. Voor mij als date kwam Liam als enige optie in aanmerking. Hij is heel lief en rustig van karakter en de nestjes die hij heeft gegeven zijn ook kwa karakter erg rustig en lief.
wpd5dce270_02.jpg
wp38811ac8_02.jpg