Bed en Breakfast Delden

Delden

Bed en Breakfast Delden is (tijdelijk) gesloten).

Dichtbij Delden ligt het mooie landgoed Twickel, omringd door prachtige bossen. Ook de kasteeltuinen, de watermolen, de houtzaagmolen, de museumboerderij Wendezoele, het zoutmuseum,de gezellige restaurants en de vele mooie fiets- en wandelroutes (aanwezig) zijn een greep uit de mogelijkheden die een verblijf in Delden u kunnen bieden.

TwickelOp loopafstand gelegen is het pittoreske centrum van Stad Delden, waar u kunt genieten van gezellige winkels, goede restaurants en galerieŽn. Net buiten het centrum wandelt u naar Kasteel Twickel, gelegen in een prachtig, bosrijk, landgoed. Ook de omringende essen en het karakteristieke coulissenlandschap maken het tot een schitterende omgeving om te fietsen en te wandelen.

Speciaal voor onze gasten hebben we een fietsroute samengesteld die u langs enkele van de mooiste plekjes voert.

Bed en Breakfast Delden

Sleutelbloem 49Wilt u ervaren hoe mooi Delden (en de Hof van Twente) is, dan nodigen we u van harte uit om gebruik te maken van onze rustig gelegen Bed en Breakfast.

Bed en Breakfast Delden heeft 1 kamer met een vanuit de kamer bereikbare aangrenzende privť badkamer.
De kamer, op de begane grond, is via een eigen entree bereikbaar en kijkt uit op de tuin.

Wilt u met meer (maximaal 6) personen komen, dan werken we samen met Bed en Breakfast "aan het Twentekanaal" (100 m. bij ons vandaan). Hoewel u dan niet op hetzelfde adres logeert, hebt u wel de mogelijkheid om samen de maaltijden te gebruiken of koffie/thee te drinken.

© 2006 www.mijn-eigen-website.nl