Dierbaar

Opdat wij niet vergeten.
Hier is een plaatsje voor alle katten die bij ons een fijn leven hebben gehad, maar niet meer bij ons mogen zijn. Moge zij rust vinden in de dood.Mitzy Bohemian Fluffy Fur's Mitzy
24 maart 1996 - 18 oktober 2004
EC

Mitzy was een schat van een poes. Ze kwam uit ons eerste nestje Maine Coons, dus ook dat maakte haar speciaal. Met haar hebben we ook veel showplezier beleefd. Ze zat graag op schoot en maakte het je dan met kopjes geven onmogelijk om koffie te drinken. Haar lievelingsplekje was op het aanrecht bij de kraan.
Sommige eigenschappen van haar zien we nog steeds terug in haar dochter Enya. Ze blijf een speciaal plekje in ons hart houden.
Carbonera Gentle Giants' Carbonera
3 augustus 1998 - 10 augustus 1999

Carbo was een heel lieve poes, waar we helaas veel te kort van hebben mogen genieten. In de tijd dat ze ziek was, wilde ze maar een ding: op schoot zitten. We denken nog altijd met veel liefde aan haar terug.
Ze was de schaduw van Graham: waar hij ging, was zij ook. Na haar overlijden was Graham dan ook erg verdrietig en het heeft maanden geduurd voor we de oude Graham weer terug zagen.
Kwatta Kwatta
voorjaar 1977 - voorjaar1996

Kwatta is aan komen lopen toen ze ongeveer een jaar oud was, dat was nog bij Wilmas ouders. Ze verhuisde na een aantal jaren naar ons huis en werd daar, na enige startproblemen, dikke maatjes met Nouschka. Ze heeft ons eerste nestje Coons nog meegemaakt en dat vond ze erg leuk op haar oude dag.
Nouschka Nouschka
4 april 1981 - 11 april 1994

Nouschka was onze eerste huiskat, waar we erg blij mee waren. Het was een lieve poes met rare streken, zoals met een aanloop in het jute behang klimmen tot aan het plafond. Haar lievelingsplekje was 's winters op het aquarium, en daardoor zag haar vachtje er regelmatig licht verschroeid uit.