Even voorstellen

Het is allemaal begonnen met een verjaardagscadeau.
Na altijd gewone huiskatten gehad te hebben zijn ook wij besmet geraakt met het Maine Coon-virus. Onze eerste Maine Coon kwam binnen als verjaardagscadeau, het moest een blauwe poes met wit zijn, gelukkig vonden we precies wat we zochten. De bedoeling was om een nestje van haar te krijgen en daar dan een poes uit te houden, dan hadden we er twee en dat was genoeg, dachten wij.
Hoe anders zou het aflopen!!!!!

Wij zijn nu een kleine cattery uit Velserbroek, een plaatsje dat ligt in het westen van Nederland tussen Haarlem en IJmuiden. Bij ons staat gezondheid voorop en we streven er ook naar om de kittens zo sociaal mogelijk groot te brengen en daarom groeien ze op in de huiskamer vrij tussen de andere katten.

Een kleine cattery betekent bij ons gemiddeld 1 2 nestjes per jaar waar we dan ook samen met onze kinderen erg naar uit kunnen kijken en als het zover is dan is het weer 3 maanden genieten geblazen.
Daarna mogen ze, uiteraard volledig ingeent, ontwormd en voorzien van naam en stamboom, naar de nieuwe eigenaar, waar we graag nog een keertje komen kijken om te zien hoe het kitten is uitgegroeid.

Voor vrijblijvende informatie bent u, na afspraak, altijd van harte welkom.
Ook telefonisch of per e-mail willen wij graag uw vragen over dit geweldige ras beantwoorden.

Wilma & Ferry van Boheemen
Telefoon: 023-5491401
E-mail: bohemian.fluffyfur@planet.nl