Het Licht van de Geest 

Welkom bij het " Spiritnet" van:  
Bram Janssens


Relaties

 Een relatie, be-leefd vanuit een hoger perspectief, doet vrijheid en ontplooiing ontstaan. Deze kan tot een zo’n sterk elkaar accepterende en stimulerende eenheid uitgroeien, dat de som groter is dan de delen.
---

IMG_4689a.JPG (90490 bytes)
De vergeestelijking van de wetenschap

De wetenschap lijkt zich zo ver in de geestelijke richting te hebben ontwikkeld, dat de kloof tussen wetenschap en geest overbrugbaar lijkt. Hierdoor kon zich de Geestelijke Geneeskunde ontwikkelen.
---

                      
       Mijn schilderijen                             Mijn muziek
---

Het wezen van het Leven

Wat is datgene wat iets doet leven? Wat is die geheimzinnige kracht, energie of intelligentie, die de levende van de dode materie onderscheidt?
---

Praktische Spiritualiteit  

Hoe kun je je spirituele kennis gebruiken om je dagelijkse leven daadwerkelijk te veranderen.
---

Alchemie van de Seksuele Energie 
 
Vrijen is gezond voor geest en lichaam! Bij Tantra en Healing Tao worden wegen aangegeven hoe seksuele energie kan worden getransformeerd in geestelijke groei en fysieke gezondheid.
---

 

 De Nieuwe Openbaringen

Wanneer we bewust om ons heen kijken, dan kunnen we regelmatig paranormale gebeurtenissen waarnemen. Het lijkt wel of ze tot het normale dagelijkse leven zijn gaan behoren. Helderziendheid, helderhorendheid, heldervoelendheid, helderwetendheid, channeling en healing lijken moderne benamingen te zijn voor de mogelijkheden waarover vroeger alleen profeten beschikten. Ik wil u graag voorstellen aan een 'hedendaagse profeet' Jakob Lorber, het bijzondere van zijn werk en een paar lezingen vanuit zijn werk.
---

Bewustwordingsproces

De ontwikkeling van de mens(-heid) op deze aarde kunnen we zien als een voortdurende groei van bewustzijn. Hierin zijn verschillende fases te onderscheiden.


bramjans@wxs.nl