Joong-Gun Taekwon-Do Samenwerking Lessen Contact

Samenwerking

Taekwon-Do School Joong-Gun werkt samen met verschillende organisaties:

De trainers van Joong-Gun zijn aangesloten bij Internationale Taekwon-Do Federatie Headquarters Korea (ITF HQ-Korea). Dit is een administratieve, coördinerende en ondersteunende instantie in het thuisland van Taekwon-Do, die erop gericht is om alle ITF beoefenaars, supporters en sympathisanten wereldwijd te dienen, ongeacht religie, ras, nationale of ideologische grenzen en organisatorische voorkeuren. Dit sluit helemaal aan bij de ideologie van Joong-Gun.

Joong-Gun is aangesloten bij de De Nationale Martial Arts Academie. Deze actieve en
positieve Academie biedt veel activiteiten aan en heeft als doel kennisuitwisseling tussen mensen. De Academie staat open voor samenwerking met organisaties van welke ITF-richting dan ook.

In Taekwon-Do ben je nooit uitgeleerd. De trainers van Joong-Gun blijven zich o.a. ontwikkelen door regelmatig te trainen bij de KISPORT Martial Arts Academy in Barneveld. De visie van de oprichter van deze club, Harry van Schaik, is "actief en betrokken". De hele KISPORT Martial Arts Academy draagt deze visie uit. Dit is een club waar iedereen die er komt trainen met positiviteit en enthousiasme wordt uitgedaagd en aangemoedigd op zijn eigen niveau en terrein.

Joong-Gun is aangemeld bij het Jeugdsportfonds, dat sportkansen creŽert voor kinderen van 4 tot 18 jaar die om financiŽle redenen geen lid kunnen worden van een sportvereniging.
Een leerkracht, jeugdhulpverlener, schuldhulpverlener, sportbuurtcoach, huisarts of een maatschappelijk werker kan online een aanvraag voor een kind indienen. Als de aanvraag wordt goed gekeurd, betaalt Jeugdsportfonds de contributie voor de sportschool voor het kind.

Een deel van het materiaal van Joong-Gun is gesponsord door Unizorg bv. Dit is een bedrijf dat mensen op een persoonlijke en professionele manier ontzorgt op het gebied van verhuizingen. Het bedrijf kan zorgen voor inpakken en demontage, verhuizen en uitpakken en montage. Daarnaast kunnen zo nodig elektrische apparaten worden aangesloten en schilderijen worden opgehangen. Neem contact op via 06-34136265.