Joong-Gun Taekwon-Do Samenwerking Lessen Contact

Joong-Gun

Heb je altijd al eens willen weten wat Taekwon-Do is, heb je nooit de stap durven zetten om eens te gaan kijken? Ben je op zoek naar een nieuwe vriendenclub, heb je zin om lekker actief bezig te zijn en plezier te hebben terwijl je sport? Heb je nog nooit aan sport gedaan? Taekwon-Do is voor en van iedereen, van jong tot oud. Bij ons hoef je jezelf niet te bewijzen en bij ons hoef je geen ervaring met martial arts te hebben om mee te kunnen doen.

Bij Joong-Gun wordt training gegeven door Jeffrey Platje, Gretha Breunis en Mark Breet, met assistentie van Jamie Breunis. Alle trainers van Joong-Gun zijn erkend door de International Taekwon-Do Federation Headquarters Korea. ITF HQ is een van de vier ITF groepen. Lees meer over de verschillende Taekwon-Do groepen.

Een mooi voorbeeld van de werkwijze bij Joong-Gun is de totstandkoming van het Joong-Gun logo. Eerst is er een brainstorm-sessie geweest, waarbij iedereen ideeŽn heeft ingebracht. Daarna zijn er door Mark en Jamie (onafhankelijk van elkaar) enkele ideeŽn grafisch uitgewerkt. Hierop is door iedereen gereageerd en er is een logo uitgekozen. Na enig fijnslijpen is het logo gezamenlijk goedgekeurd.

Joong-Gun wil handelen volgens de principes van ITF Taekwon-Do:
1. hoffelijkheid
2. integriteit
3. doorzettingsvermogen
4. zelfbeheersing en
5. de zg. ontembare geest.