Entree Inhoudsopgave Verkoopadres Activiteiten Ruiming 2003 

 
 Verkoopadres

 

 

 

 Entree
De Barnevelder Kip
Barnevelder Club
Foto albums
Broedservice
Projecten
Links
English
Deutsch

  In het vroege voorjaar en late najaar is het aanbod niet extreem groot. Vanaf april tot en met september is er doorgaans volop aanbod. Ook in broedeieren.

Helaas zijn er ook vermeerderaars die het niet zo nauw nemen met kwaliteit. Vaak let men niet of minder op de specifieke raskenmerken, waar de Barnevelder zijn populariteit aan te danken heeft. Bij fokkers die lid zijn van de Barnevelder speciaalclub mag men goed uitgangsmateriaal verwachten.

Een vitaal dier met de goede eigenschappen vindt men alleen bij rasfokkers, die weten waar ze op moeten letten. Onze dieren zijn afkomstig uit bewezen goede foklijnen uit noord en zuid Nederland. Hiermee zijn we na de vogelpest weer bezig onze eigen foklijn te bouwen, met wederom goede resultaten.

Na aankoop kunt u rekenen op advies en terugvallen op onze jarenlange kennis bij onverhoopte problemen. Hiermee is eigenlijk een lange periode van genieten aangebroken.

Wij zijn geen dozenschuivers, maar kippenliefhebbers die proberen het Barnevelder ras populair te houden, en de nieuwe eigenaar van de dieren het plezier te geven van vitale mooie dieren. U krijgt bij aankoop informatie over bestrijding van parasieten en een handvol tips&trucs.

E-mailadres rentatent@hetnet.nl

G.C. vd Glind

Achterveldseweg 21

3772 NA Barneveld

0342-492372

Google MapsGoogle Maps route

route

 

Entree ]

U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan rentatent@hetnet.nl.
Copyright 2019 G.C. vd Glind, fokker van Barnevelder Kippen.
Laatst bijgewerkt: 03 februari 2020