Welkom bij de site van dierenpension Lavaro Apeldoorn

Dierenpension Lavaro regio Apeldoorn (Gelderland) en Deventer (Overijssel)

Heeft U een fijne vakantie gehad ? De volgende keer kan uw huisgenootje dat ook hebben in ons ruim en unieke pension.

Er is namelijk een dierenpension dicht bij Apeldoorn (ongeveer 8 km vanaf het centrum), maar ook niet zo ver vanaf Deventer (ongeveer 10 kilometer vanaf het centrum). Ons mooie pension voor honden en katten is geopend sinds juli 2006. voorzien in onze eigen stroom door middel van zonnepanelen, en denken hiermee dus ook aan het milieu.
Leerbedrijf register Op 04-07-2013 hebben wij bezoek gehad van de dierenpolitie van de dierenbescherming. En wij zijn er trots op dat we kunnen melden, dat zij zeer positief verrast waren. Dit kwam voornamelijk door de hygiene, ruime opzet en het rustige gedrag van de dieren zelf. I.v.m. belangenverstrengeling mag de dierenbescherming dit niet op hun site vermelden. Ze hadden er geen probleem mee dat we dit op onze eigen site vermelden. branche Organisatie Dibevo

De honden logeren in ruime kennels (afm. 3 x 3 meter, 2,3 x 3 meter , of 1,5 x 3 meter), indien nodig alleen of samen met n of twee passende soortgenoten. Wij houden rekening met leeftijd geslacht en voorkeur van uw hond. De kennels hebben ook toegang tot een buitenkennel die bijna even groot of groter is als de binnenkennel, zodat de honden in de zomer de hele dag een frisse neus kunnen halen. Alle binnenkennels zijn voorzien van vloerverwarming, wat ideaal is voor uw honden in de winter. In de zomer kunnen wij m.b.v. een ventilatie systeem zorgen dat de binnentemperatuur behaaglijk blijft.

Wij beschikken over 28 grote speelweide's waar de honden minimaal drie keer per dag kunnen spelen en rennen. In een ervan is zelfs een vijver van 7 x 14 meter waar honden bij een goede temperatuur heerlijk kunnen zwemmen.

De katten worden in groepjes verdeeld over 5 kamertjes met buitenruimte (en worden s'avonds niet opgesloten in een bench) . Een van de voordelen hiervan is dat de dieren de hele dag door soortgenoten hebben om mee te spelen, en ook kunnen kiezen of ze binnen of buiten willen zijn. Het nadeel is dat wij voor de katten geen diet voer kunnen geven. Als u voor uw katten (maximaal 4 katten) een prive kamertje wil reserveren kan dat ook. (in dat geval is diet voer wel mogelijk).

Het bovenstaande ging allemaal over de ruimte's voor de dieren, maar niet minder belangrijk zijn de verzorgers en de verzorging. Wij zijn echte dierenvrienden, met de benodigde opleidingen en vergunningen. Wij doen vanzelfsprekend ons uiterste best om het uw huisdier zo goed mogelijk naar de zin te maken. Als uw hond speciale voeding nodig heeft, en u levert dit voldoende mee is dat bij ons geen enkel probleem.
Als het dier wat extra aandacht, een knuffel, of een extra uitje nodig heeft, doen wij ook ons best om dat in de verzorging mee te nemen. Kammen of borstelen van een langharig dier doen wij in ieder geval een keer per week, wassen van honden hoort na minimaal 14 dagen bij de prijs (bij korter verblijf zie prijslijst). U dient bij het brengen wel even kenbaar te maken dat u hiervan gebruik wilt maken.

Kortom wij denken dat uw dier bij ons prima terecht komt.

U ook?
Kijk dan snel verder bij de rest van onze site zodat u een goede indruk krijgt van ons bedrijf, en eventueel een reservering kunt plaatsen.