Dierenpension
Lavaro Apeldoorn
Welkom bij de site van
dierenpension Lavaro Apeldoorn

Dierenpension Lavaro regio Apeldoorn (Gelderland) en Deventer (Overijssel)

Heeft U een fijne vakantie gehad ? De volgende keer kan uw huisgenootje dat ook hebben in ons ruim en unieke pension.

Er is namelijk een dierenpension dicht bij Apeldoorn (ongeveer 8 km vanaf het centrum), maar ook niet zo ver vanaf Deventer (ongeveer 10 kilometer vanaf het centrum). Ons mooie pension voor honden en katten is geopend sinds juli 2006. voorzien in onze eigen stroom door middel van zonnepanelen, en denken hiermee dus ook aan het milieu.
Leerbedrijf register
Op 04-07-2013 hebben wij bezoek gehad van de dierenpolitie van de dierenbescherming. En wij zijn er trots op dat we kunnen melden, dat zij zeer positief verrast waren. Dit kwam voornamelijk door de hygiene, ruime opzet en het rustige gedrag van de dieren zelf.
I.v.m. belangenverstrengeling mag de dierenbescherming dit niet op hun site vermelden. Ze hadden er geen probleem mee dat we dit op onze eigen site vermelden.
branche Organisatie Dibevo
De honden logeren in ruime kennels (afm. 3 x 3 meter, 2,3 x 3 meter , of 1,5 x 3 meter), indien nodig alleen of samen met ��n of twee passende soortgenoten. Wij houden rekening met leeftijd geslacht en voorkeur van uw hond. De kennels hebben ook toegang tot een buitenkennel die bijna even groot of groter is als de binnenkennel, zodat de honden in de zomer de hele dag een frisse neus kunnen halen. Alle binnenkennels zijn voorzien van vloerverwarming, wat ideaal is voor uw honden in de winter. In de zomer kunnen wij m.b.v. een ventilatie systeem zorgen dat de binnentemperatuur behaaglijk blijft.

Wij beschikken over 28 grote speelweide's waar de honden minimaal drie keer per dag kunnen spelen en rennen. In een ervan is zelfs een vijver van 7 x 14 meter waar honden bij een goede temperatuur heerlijk kunnen zwemmen.

De katten worden in groepjes verdeeld over 5 kamertjes met buitenruimte (en worden s'avonds niet opgesloten in een bench). Een van de voordelen hiervan is dat de dieren de hele dag door soortgenoten hebben om mee te spelen, en ook kunnen kiezen of ze binnen of buiten willen zijn. Het nadeel is dat wij voor de katten geen dieët voer kunnen geven. Als u voor uw katten (maximaal 4 katten) een prive kamertje wil reserveren kan dat ook. (in dat geval is dieët voer wel mogelijk).


Kortom wij denken dat uw dier bij ons prima terecht komt.

U ook?
Kijk dan snel verder bij de rest van onze site zodat u een goede indruk krijgt van ons bedrijf, en eventueel een reservering kunt plaatsen.