English text Engelse tekst


WET GIRLS
Wet GirlsWet Girls  Olie en water op de huid van het model.

BACKLIGHT
Back light  Experimenten met tegenlicht. Een set erotische zwart wit foto's waarbij het naakte vrouwenlichaam er soms uitziet als een landschap.

Aan het eind van set 2: Nieuw leven gevangen met licht in foto's van zwangere vrouwen.


THE LOVERS
The Lovers  Twee jonge mensen, mooi van binnen en van buiten, vroegen me een fotosessie met hen te doen. Ze gaven ons toestemming om de foto's te publiceren waarvoor we ze zeer dankbaar zijn.

REFLEXIONS
ReflexionsReflexions  Plaats één of twee grote spiegels in de studio en vraag je vrouw om te poseren. Draai de foto na het afdrukken in een willekeurige stand zie wat er uitkomt. Wie zei dat fotograferen moeilijk is?

CALEIDOSCOPISCH NAAKT
CaleidoscoopCaleidoscoop  Maak van drie grote spiegels een driehoekige buis en plaats aan een uiteinde de naakte modellen. Groothoeklens op de camera en maar zien wat er gebeurt. Geometrisch naakt.

IN NATURE
In natureIn Nature  Wij zijn naturisten. Makkelijk als je buiten naakten wilt fotograferen. Kijk eens naar onze "vakantie foto's".
 

DIVERSEN
DiverseDiverse  In de loop der jaren hebben we foto's gemaakt die niet in een serie passen. Daarom dit hoofdstuk met o.a. sexy bomen, dubbelopnamen en kleurenfoto's..


ANJE
AnjeAnje  Mijn eerste zwart wit foto's. Nog verre van perfect maar misschien hou je ervan. En nog wat recenter werk.

BODYPAINTING
BodypaintingBodypainting  Bodypaintings die wij bij elkaar gemaakt hebben, aangevuld met werk van anderen dat we op het internet hebben gevonden.

DIT ZIJN WIJ
Wie zijn wijWie zijn wij Wie we zijn, waar we wonen, wat we doen, waar we van houden en wat we niet leuk vinden, onze honden en vogels.Informatie over de aankoop van foto's.
Wil je dit soort foto's van jezelf laten maken?

Wil je geïnformeerd worden als we onze pagina's bijwerken? Meld je dan aan voor onze mailing list.

we zijn lid van
simple nudes net


Je kunt ons e-mailen
janenanje@hotmail.com.
Of schrijf in ons gastenboek

 

Simple Nudes
 

eXTReMe Tracker