Ouddorp

Ons paleis in het duin


BeschrijvingHet huis biedt slaapgelegenheid aan 6 personen. Een bedbank in de woonkamer maakt het zelfs mogelijk om er met 8 personen te verblijven.
Het huis is ruim (huiskamer van 7x5 incl. keuken) en van alle gemakken voorzien: van wasmachine tot vaatwasser, van oven/magnetron tot DVD speler en van c.v. tot modern sanitair en houtkachel.
Er is een (ouder) slaapkamer met een tweepersoonsbed; een slaapkamer met twee losse eenpersoonsbedden en een slaapkamer met een stapelbed. Er is veel kastruimte. Voor het huis is een groot terras aangelegd. Een beetje draaien met uw stoel en u kunt de hele dag van de zon genieten. De tuin rondom het huis biedt speelruimte en voldoende plekjes om in de schaduw te zitten.
Op het terrein is een speeltuin, en een snackbar. Het dorp is befaamd om zijn grote ouderwetse speeltuin in de duinen, de Flipjes genaamd. Een dorp verderop is een overdekt zwembad. In de directe omgeving is van alles te ondernemen (fietsen, watersport, wandelen); de VVV organiseert evenementen en wat verder weg zijn stadjes als Zierikzee, Brielle, Middelburg en Renesse de moeite waard om te bezoeken.