Contact

Voor meer informatie:

Chan Bangchaem
Marienschootstraat 10
6083 BD Nunhem

e-mail: chantara@planet.nl
tel: 0475-592181
of 06-13513285
 
Route-omschrijving

Komende vanaf Roermond
Verlaat Roermond over de maasbrug en neem de afslag Grathem-Venlo-Maaseik. Volg de Napoleonsweg (N273) richting Venlo tot de afslag Nunhem.
Sla bij wegrestaurant Feyenoord linksaf het dorp in.
Volg de kerkstraat tot het eind en sla dan rechtsaf en direct linksaf. Neem dan weer de 1e weg links. U bevindt zich nu op de Marienschootstraat. Huisnr 10 is het 1e huis aan uw rechterzijde.


Komende vanaf Venlo
Volg de Napoleonsweg (N273) door Baarlo, Kessel en Neer tot aan de afslag Nunhem.
Sla bij wegrestaurant Feijenoord rechtsaf het dorp in. Volg de kerkstraat tot het eind en sla dan rechtsaf en direct linksaf. Neem dan weer de 1e weg links. U bevindt zich nu op de Marienschootstraat. Huisnr 10 is het 1e huis aan uw rechterzijde.

Komende vanaf Eindhoven
Volg de A-2 richting Weert tot aan de afslag Kelpen-Roermond. Verlaat hier de autoweg en rij over de N280 in de richting van Roermond.

Rij door tot de afslag Haelen-Venlo (Tussen Baexem en Roermond). U komt nu op de Napoleonsweg (N273). Volg deze weg tot aan de afslag Nunhem. Sla bij wegrestaurant Feijenoord linksaf het dorp in. Volg de kerkstraat tot het eind en sla dan rechtsaf en direct linksaf. Neem dan weer de 1e weg links. U bevindt zich nu op de Marienschootstraat. Huisnr 10 is het 1e huis aan uw rechterzijde.

Komende vanaf Weert
Volg de N280 richting Roermond tot de afslag Haelen-Venlo (Tussen Baexem en Roermond). U komt nu op de Napoleonsweg (N273). Volg deze weg tot aan de afslag Nunhem. Sla bij wegrestaurant Feijenoord linksaf het dorp in. Volg de kerkstraat tot het eind en sla dan rechtsaf en direct linksaf. Neem dan weer de 1e weg links. U bevindt zich nu op de Marienschootstraat. Huisnr 10 is het 1e huis aan uw rechterzijde.