Reiki  I - II - III  cursus    

Reiki 1, 2 en 3 cursussen
De Reiki cursussen worden gegeven door Jacques Lut, volgens de Usui-methode en met gebruik van het boek "de Kern van Reiki" van Diane Stein.
Elke graad heeft, zoals Diane Stein reeds in haar boek aangeeft, 1 inwijding.
Als je de cursusdag met goed gevolg hebt afgerond ontvang je een certificaat als Reiki Healer, resp. voor Reiki I, II en III. Indien je de gehele cursus Reiki I, II en III volgt ontvang je na afloop een syllabus.

Reiki 1 (cursusduur: 1 dag)
Bij de Reiki 1 cursus leer je door middel van het laten doorstromen van energie (handoplegging) healing te geven. Bij deze cursus leer je jezelf en ook anderen behandelen. Bij Reiki 1 zul je vooral zelf veel baat hebben.
De Reiki 1 inwijding is in eerste instantie bedoeld voor zelfgenezing. Er komt meer Ki-energie de aura en het lichaam binnen dan men tot dan heeft ervaren en de aura en de chakra's worden helder.

Reiki 2 (cursusduur: 1 dag)
Bij de Reiki 2 cursus worden drie Reiki symbolen ge´ntroduceerd en voor het eerst bewust toegepast. Bij Reiki 2 ben je in staat om door middel van symbolen energie op afstand over te dragen. Behandeling met Reiki 2 maakt rechtstreekse handoplegging veel krachtiger (zowel zelfbehandeling als anderen behandelen), de symbolen versterken je energie-overdracht en je energie gaat nog veel sterker stromen. Bovendien geeft het ook de methode en de werkwijze voor het behandelen van mensen die fysiek niet aanwezig zijn - afstandsgenezing.
De Reiki 2 inwijding vergroot merkbaar de hoeveelheid helende energie van de ontvanger.

Reiki 3 (cursusduur: 1 dag)
Bij de Reiki 3 cursus worden nog twee Reiki symbolen ge´ntroduceerd. Je ontvangt meer informatie met betrekking tot de symbolen en de methode om inwijdingen te geven.
Bij Reiki 3 word je reikwijdte nog veel meer verdiept, je trillingsniveau wordt nog meer verhoogd en je ervaart ook meer eenheid en evenwichtigheid in jezelf. Je ervaart een vergroot vermogen om helende energie door te geven en het helende vermogen bereikt ook een hoger niveau. Ook leer je hoe je de energiekanalen, die worden gebruikt bij de Reiki initiaties, bij anderen te openen om ook hen in te wijden.
De Reiki 3 inwijding is de graad van master en leraar. Bij deze inwijding is de energie op spiritueel niveau betrokken en de persoon die de inwijding ontvangt valt een spirituele heling ten deel. Deze energie is pure vreugde, ÚÚnzijn met al wat leeft en verbondenheid met de Godheid of Bron.
De Reiki 3 cursus (Reiki master) volgt later (minimaal 6 weken na Reiki 2).

In de Reiki cursus gaan we leren ons af te stemmen en contact te maken met onze Reiki Gidsen en andere dierbaren uit de wereld van liefde en licht. Meditaties, visualisaties en ademhalingstechnieken zullen jou meer vertrouwen geven om als Reiki Healer te mogen werken. De inwijding is onder meer een soort terugbetaling van karma. Tijdens het inwijdingsproces wordt ┤negatieve┤ karma losgemaakt uit de ontvanger, als een soort beloning voor Reiki Healer worden. Iedereen heeft het vermogen in zich om deze natuurlijke geneeswijze verder te ontwikkelen en direct toe te passen. Je komt nog meer in je eigen kracht te staan en je gaat meer positieve energie en onvoorwaardelijke liefde in je leven creŰren. Reiki is voor het Leven!.

Tarieven
Reiki 1, 2 of 3: € 150,- per cursus.
Reiki 1, 2 en 3 samen: € 400,- (als je je in ÚÚn keer aanmeldt voor alle drie de cursusdagen, dan betaal je € 400,- op de eerste cursusdag). Dit is een korting van € 50,-!
Betaling: contant, te voldoen aan het begin van de cursus.

De tarieven zijn inclusief BTW.

De cursus biedt plaats aan maximaal 10 personen.
Alle inschrijvingen vinden plaats op volgorde van binnenkomst.

Locatie:
Indalo Yogacentrum
Aureus 93
6661 SG ELST (Westeraam)

Tel. 0481-372106 of 06-43848093
Email: christa@indaloyogacentrum.nl
           jacques@indaloyogacentrum.nl

Trein: 10 min. lopen vanaf station Elst
Bus: 5 min. lopen lijn 331 vanaf Arnhem, halte Morgenster

Cursusdagen

De Reiki 1 cursusdag is op zaterdag van 10.00 - 17.00 uur:

16 februari 2019

De Reiki 2 cursusdag is op zaterdag van 10.00 - 17.00 uur:

  9 maart 2019

De Reiki 3 (Reiki master) cursusdag is op zaterdag van 10.00 - 17.00 uur:

13 april 2019


Draag bij de cursussen gemakkelijk zittende kleding en warme sokken of sloffen.
Alleen voor Reiki 2 en 3: neem pen en papier mee.
Alleen voor Reiki 2: neem het boek van Diane Stein "de Kern van Reiki" mee en leer de symbolen en woorden op blz 75. Let hierbij op de juiste volgorde (zie nummering en pijltjes bij de tekeningen). Spreek ook met iemand af, dat je op die dag om ▒ 15.45 uur op afstand behandelt, gedurende ▒ 15 minuten. Dat mag alleen met toestemming van die ander! Neem eventueel een foto mee, waar iemand alleen op staat.
Alleen voor Reiki 3: neem het boek van Diane Stein: "de Kern van Reiki" mee en leer de symbolen en woorden op blz. 113 en 115 (alleen de linkse). Let hierbij op de juiste volgorde (zie nummering en pijltjes bij de tekeningen).
Wanneer je in de pauze niet naar huis gaat om te lunchen, neem dan een lunchpakket mee. Koffie en thee (gratis) is aanwezig.


Ga naar inschrijfformulier voorjaar 2019 of terug naar begin.