Hondenverblijven  

 

 

Home
Omhoog

 

bullet

Productinformatie spijlelementen: De standaard panelen zijn gemaakt uit koker 25x1mm en buis rond 16x1mm, welke van binnen en buiten geheel goed gegalvaniseerd zijn. De buizen zijn ingelast en met elkaar verbonden door een 8mm massieve as.  Standaard hoogtes zijn 1m84, 1m65 of 97cm. Standaard lengtes zijn 1 - 1,5 - 2 of 3 meter. Ook zijn hierbij 2 verschillende spijlafstanden verkrijgbaar, 8 en 5cm spijlafstand. De pootjes zijn zoals bij alle panelen 5cm.

bullet

Productinformatie houten kennels (wanden): De houten wanden zijn opgebouwd uit een gegalvaniseerd U-kader waarin 28mm dikke Noorse den blokhutplanken zijn geschoven. De planken zijn met veer en groef en vellingkanten. Ze zijn ge´mpregneerd en waterafstotend gemaakt voor een extra lange levensduur.De panelen worden net als bij alle elementen met M8 bouten en moeren aan elkaar bevestigd. Standaard hoogte 1m84. Standaard lengtes 1 / 1,5 / 2 / 2,5 of 3 meter. Het dak bestaat uit ge´mpregneerde balken, asbestvrije golfplaten (kleur antraciet) en gordingklemmen en of strippen. Tevens kan er tegen meerprijs van 140 euro een bijhorend hoekslaaphok  (zie hieronder) bijgeleverd worden.

bullet

Productinformatie van een damwand: Dit is meestal een scheidingswand tussen 2 of meerdere kennels aan elkaar. Ze zijn gemaakt uit koker 25x1mm en buis rond 16x1mm of draad maas 5x5cm en geplooide staalplaat. Deze zijn tot 1m40 dicht en daarna spijlen of draad. Alles in zijn geheel gegalvaniseerd. Standaard hoogte 1m84. Standaard lengtes 1,5 of 2 meter. Ze zijn ook volledig dicht te verkrijgen.

bullet

Links combikennel draad/spijlen en rechts kennel is gepoedercoat :

Draadpanelen kunnen uitgevoerd zijn in een maas van 5x5cm of 2,5x7cm. Draaddikte is 4mm en de mat is netjes in het frame gelast en natuurlijk ook goed gegalvaniseerd. Dit is geschikt voor kattenrennen, maar ook voor honden. Rennen welke zijn gecoat zijn een stuk duurder. Het wordt namelijk gegalvaniseerd, ligt opgestraald en 2x gecoat. Men kan kiezen uit de standaard RAL kleuren.

 

 
 
Home Omhoog
Telefoon:    (0493) 313821
Fax:            (0493) 313821
Postadres:   Vlierdenseweg 228, 5756AD Vlierden

 

E-mail Afdeling Dierenhotel:    d.molenzicht@gmail.com (aanklikken)
 
E-mail Afdeling verkoop:         k.molenzicht@gmail.com (aanklikken)