Dit is geen officiële Renault site
Latest update: 05-07-2017
RENAULT 15/17
Introductie.

R15/17 FORUM
Deel uw kennis, of stel uw vraag


CONTACT
Mail ons uw reactie 


Over de Nederlandse Renault 15/17 vriendenclub:

In September 1991 hebben een dertiental enthousiastelingen de 'Renault 15/17 Vriendenclub Nederland' opgericht. Inmiddels hebben we nu ruim 40 leden die samen ruim 50 Renaults 15 en 17 in alle varianten hebben. Het voornaamste doel van de vriendenclub is om de contacten tussen de Renault 15/17 bezitters te vergemakkelijken om zo deze bijzondere, zeldzame Renaults op de weg te houden.


Lidmaatschap: Iedereen die de Renault 15/17 een warm hart toedraagt, kan zich aanmelden als lid van onze vriendenclub. Er bestaat geen contributie. Als lid ontvangt u een aantal keer per jaar een nieuwsbrief.

Download hier (muisklik) het inschrijfformulier van onze vriendenclub.

Nieuwsbrief: Alle leden ontvangen een aantal keer per jaar een nieuwsbrief per email. In deze nieuwsbrief lees je het laatste nieuws op Renault 15/17 gebied. Verslagen van evenementen, technische tips, restauraties, nieuws over onderdelen en alle andere zaken die interessant kunnen zijn. Deze nieuwsbrieven worden gemaakt voor en door de leden, dus het aanleveren van kopij wordt altijd zeer gewaardeerd.

Voorjaarsevenement: Elk jaar in mei organiseren we een (campeer)weekendevenement. De organisatie hiervan wisselt en daardoor bezoeken we alle hoeken van Nederland. De meeting kent een redelijk vaste formule. Zaterdagmorgen starten we met een (puzzel)rit door de omgeving. 's Avonds wordt er gezamelijk gegeten en zondag staat er elk jaar weer iets cultureels, sportiefs of educatiefs op het programma. Het is ook altijd mogelijk om maar een deel van het evenement, bijvoorbeeld alleen de zaterdag, mee te maken. Behalve Nederlandse Renault 15/17 fans komen er meestal ook enthousiastelingen uit Duitsland, Frankrijk, Zweden en Oostenrijk. De contacten met de diverse buitenlandse Renault 15/17 clubs zijn ook belangrijk en regelmatig gaan er dan ook Nederlandse R15/17 liefhebbers naar de buitenlandse meetings, al dan niet gezamenlijk.

Deze pagina's zijn sinds 1998 op het internet.Mocht u opmerkingen of vragen hebben, of wilt u uw verhaal en/of foto van uw Renault 15/17 hier geplaatst zien, stuur dan even een e-mail naar de webmaster. Veel plezier op deze pagina's


Wilt u meer informatie over de Renault 15/17 vriendenclub Nederland of wilt u lid worden? Stuur dan een e-mail naar: Club Renault 15/17 des Pays Bas
Webdesign: Renault 16 Club Tilburg