Welkom in Bug-Bug Valley Beach!
Uitzicht op rijstterras centraal Bali Dolfijnen bij Lovina Pura Ulun Danu Bratan tempel Tanah Lot tempel Ceremonie

In het nog nauwelijks door toeristen ontdekte Oost Bali ligt in een vallei, omgeven door palmen en temidden van het groen, een nieuw park: Bug-Bug Valley Beach Resort. De bungalows op dit park zijn in Balinese stijl gebouwd. Op dit moment is meer dan de helft van de maximaal 20 bungalows in gebruik.

Onze 2 bungalows zijn te huur, zijn compleet ingericht, en beide bungalows zijn geschikt voor 4 volwassen personen. Het resort ligt midden in de natuur, direct aan zee en is daarvan gescheiden door een breed strand met prachtig zwart-grijs vulkanisch zand, en beschikt over een restaurant en zwembad.

Bug-Bug Valley Beach ligt op loopafstand van het dorp Bugbug, en op een kwartiertje rijden van de plaatsen Candidasa en Amlapura. Amed, bekend om zijn duikfaciliteiten, ligt op een half uurtje rijden.

De omgeving van het park kenmerkt zich door mooie sawa's, dorpjes en de slapende vulkaan Gunung Agung. De omgeving is zeer uitnodigend voor wandelen en fietstochten langs de vaak nog authentieke dorpjes, waar de bevolking uitermate vriendelijk is en open staat voor praatjes in het Indonesisch en ook wel een beetje Engels. U zult zich er zeer snel thuis voelen!

Zeer geschikt voor mensen die rust zoeken tijdens hun vakantie en volop willen genieten van wat Bali te bieden heeft. Bali is een van de mooiste eilanden van Indonesië, en kenmerkt zich door een enorme rijkdom aan cultuur, betoverende natuur, en veel zon.